sábado, 12 de octubre de 2019

L’Acció, dissabte 8 de febrer de 1.936 pàg. 3


Audaciós atracament.

Quan els empleats de la raó social «Humet Germans» anomenats Lluis BalIbé i Astals i Esteve Humet Moixí, de 52 i 16 anys respectivament, es dirigien a la fàbrica que l’esmentada firma posseeix al carrer Igualtat, han estat sorpresos per la presència de dos individus, els quals, acabaven de baixar d’un cotxe verd fosc, i que pistola en mà els han obligat a deturar-se invitant-los i seguidament a pujar al susdit cotxe. Els dos empleats eren portadors del setmanal de la fàbrica el qual ascendia a unes 5.600 pessetes.

Aquesta maniobra ha estat vista per un ciutadà, el qual ha cuitat a donar compte del fet a la guàrdia civil. Eren aproximadament dos quarts de dotze.

Immediatament, sembla que s'ha mobilitzat la guàrdia civil. Com sigui que el cotxe en el qual hi anaven, atracats i atracadors, ha marxat en direcció a Sabadell, s’ha telefonat a aquell lloc. Aquestes mesures, eren preses però, força estona desprès, doncs el cotxe ja no ha estat vist.

A les dues del migdia s’ignorava per complet el parador dels atracats.

Han arribat a la nostra ciutat, per tal d'actuar prop d'aquest fet diversos agents de policia barcelonina. També n'han vingut de Sabadell. La camioneta de guàrdies d’assalt d'aquesta població també,

Se'ns comunica que els atracats es troben a Jefatura de policia de Barcelona. on han estat interrogats intensament pels agents d'aquell lloc. Els atracadors a l’hora de tancar la nostra edició, encara no havien estat detinguts.

QUERELLA PER ESTAFA.

Pel comerciant de la nostra ciutat. Antoni Montserrat, ha estat presentada una causa per estafa, contra ei Consell Directiu del Fallit Banc Català Hipotecari, al jutjat número 8 de Barcelona.

INFANTS ASSISTITS AL DISPENSARI.

Ahir, a les set del vespre, de resultes, d'un fort cop que es donà a l'ull dret, tingué d'ésser curat al Dispensari Mèdic, el vailet de 7 anys Miquel Múrcia, domiciliat al carrer Llibertat 81. El facultatiu de torn aprecià al lesionat una forta conjuntivitis traumàtica a l'ull ferit.

EI vailet de 10 anys. Albert Álvarez. domiciliat al carrer Viveret, sense número, ahir, a les 10 del vespre, fou curat al Dispensari Mèdic, doncs, mentre caminava pel carrer, es clavà a la planta del peu dret, un clau de grosses dimensions.

Per haver resultat amb cremades, quan posà la mà dins un pot, on hi havia aigua bullent, ahir, a dos quarts de set del vespre, fou curat pel metge de torn del Dispensari, el menut d'un any i mig, anomenat Marian Salvador domiciliat a la carretera de Rubí, 107.

Presentava cremades de segon grau al palmell de la mà dreta.

No hay comentarios: