jueves, 17 de octubre de 2019

L’Acció, dilluns 10 de febrer de 1.936 pàg. 3


REUNIÓ DE L'ASSOCIACIÓ PATRONAL DE BARBERS I SIMILARS.

L'Associació patronal de barbers, perruquers i perruqueres, convoca els associats i no associats del ram, a la reunió que demà dimarts a dos quarts de 10 la nit, es celebrarà en el local social del Gremi, Vall, 3, per a tractar d'assumptes de gran interès.

DOS DETINGUTS COM A COAUTORS DE L'ATRACAMENT DE DISSABTE.

La policia local, juntament amb agents de la plantilla del senyor Duelo, han practicat diverses gestions per la captura dels autors de l'atracament del passat dissabte, perpetrat contra uns empleats de la casa «Humet Germans».

Sembla que aquesta treballa han aconseguit un falaguer resultat, doncs es té una pista, que la policia considera molt bona.

Durant el dia d'ahir, estigueren a la nostra ciutat, els agents senyors Laguardia i Juli Andreu. També sabem que s'efectuaren dues detencions. Un dels detinguts, té per sobrenom «l’Americano», i està domiciliat a Rubí, L'Altre es conegut pel «Pasqualet», i està fixat com un professional del robatori.

Aquestes dues detencions, sembla que estan relacionades indirectament amb l'atracament. Es considera, segons sembla. que els detinguts són coautors de la malifeta.

Els detinguts, aquest matí, han estat traslladats a Barcelona.

CLAUSURA D'UN CAFÈ CONCERT.

Per ordre de la superioritat, ha estat clausurat el conegut cafè cantant de la localitat, «Els Caus».

Aquesta ordre, ha vingut directament del departament d'Ordre Públic de Barcelona.

PERMISOS INDUSTRIALS.

Els han demanat les següents cases:

Fontanals y Companys, dos electromotors i altres màquines per a la seva Indústria, en el Vapor Gran; Josep Pla, un electromotor i tres telers en el Vapor Ramoneda; Joan R. Canal, construirà un forn de coure pa i instal·lar un electromotor i màquina de pastar en la carretera de Moncada, 120, Antoni Montserrat, un electromotor i màquines per a pastisseria en el carrer de Sant Pere. 21; Gregori Figueras Marti, dos electromotors i màquines per a gèneres de punt, en la carretera de Matadepera, 166; Sala i Badrinas, 8 electromotors i altres màquines en els seus locals industrials del carrer de Prim; «Hilados y Tintes S. A.», un generador de vapor, un electromotor y un autoclau, en les seves quadres del carrer de Sant Quirze; Josep Sañé, un electromotor i un muntacàrregues en el carrer de Topete, 2; P. Prat, maquinària per a filatura de matèries tèxtils en el vapor «Ros, Cardona y Compañia», tres electromotors i altres elements propis per a tintoreria en Carretera de Montcada, 267; Andreu Puntí, 2 electromotors i una mola esmeril en la carretera de Sabadell, 13 i Magí Pujol Esteve, dos electromotors i maquinària per a fabricació de pastes per a sopa en el carrer Major de Sant Pere, 14.

No hay comentarios: