miércoles, 14 de febrero de 2018

El Dia, edició dijous 20 de setembre de 1.934, pàg. 2

ENTREVISTA I ALLIBERAMENT.

Ahir a la tarda, una comissió d'obrers de la casa Josep Tapióles d'aquesta ciutat, es traslladà a la capital, on anà a entrevistar-se amb el Conseller de Treball senyor Marti Barrera.

En la dita entrevista, es sol·licità la llibertat del pres governatiu senyor Josep Tapióles, puix que en cas de continuar empresonat, hi hauria necessitat de tancar la fàbrica propietat del detingut, per manca de feina. Això s'esdevindria —segons manifestacions de la comissió—perquè el senyor Tapióles havia de sortir de viatge l'endemà del dia en què es practicà la seva detenció.

Com sigui que el jutge que instruí aquest afer dels agafats a Olesa va dictar la inculpabilitat dels mateixos, i per tal d'evitar l’atur en la fàbrica al·ludida, a les darreries de la tarda d'ahir fou alliberat el senyor Josep Tapióles.

UNA VISITA A LA GUARDERIA EN CONSTRUCCIÓ AL PLA DE L’AMETLLERA.

Ahir, el Comitè local del Segell Pro-Infància, junt amb el seu President el senyor Domènec Armengol i representants de la premsa local, efectuaren una visita a la Guarderia per a criançons que s'està construint al Pla de l’Ametllera.

Els visitants resseguiren amb detenció totes les dependències de la futura Guarderia, amablement informats en lots els detalls pel tècnic municipal senyor Marti i el contractista senyor Piqué, encarregat de la construcció d’aquell edifici destinat a establiment d’assistència social en un dels aspectes per als quals fou creada la institució del Segell Pro-Infància.

Les obres estan en període notablement avançat i sembla que hom es proposa d'inaugurar la Guarderia el mes de desemibre pròxim.



No hay comentarios: