domingo, 4 de febrero de 2018

El Dia, edició divendres 31 d’agost de 1.934, pàg. 2

LLADRE PROCESSAT.

Ha estat dictat aute de processament i presó contra Vicenç Cugat í Doliu, de 27 anys, sense domicili efectiu, detingut dies enrera per haver perpetrat un robatori a una casa de camp anomenada Can Nicolau de Dalt del terme municipal de Castellbisbal, el qual es trobava a disposició del Jutjat d'Instrucció d'aquesta ciutat.

CACTUS QUE DESAPAREIXEN.

Durant la nit del dilluns al dimarts d'aquesta setmana, de la torre que habita la família Jaulent en el veí paratge de Les Fonts, desaparegueren vint-i-set testos amb cactus.

No han estat descoberts els autors del furt hom sospita de dos individus italians que durant tota la tarda del dilluns rondaren per aquell paratge.

FUGITIU RETORNAT AL MANICOMI DE SANT BOI

Ahir a la tarda, l'ambulància de la Creu Roja conduí a la casa de salut de Sant Boi, Marian Fènix, de 37 anys, habitant al carrer de Baix Plaça, 33, domicili d'un germà seu. EI Fènix te pertorbades les facultats mentals, i feia tres dies que s'havia fet escàpol del manicomi al·Iudit.

CONVERSA RADIADA

Demà, dissabte, a les 19'40, davant el micròfon de Ràdio Associació de Catalunya, parlarà el nostre compatrici l'amic En Ramon Cabeza, sobre “Impressions d'un viatge a Escandinàvia, arran del Congrés Esperantista".

PROCESSAMENT.

S'ha dictat auto de processament i presó contra Andreu Gonzalez i Molina, de 27 anys, amb domicili a la capital, el qual fa uns dies fou detingut per la policia governativa local en el carrer del Nord, quan anava a practicar un furt, segons sembla, puix que en el moment de la detenció se li ocuparen diversos útils propis per a robar.


No hay comentarios: