martes, 20 de febrero de 2018

El Dia, edició dilluns 24 de setembre de 1.934, pàg. 2


EL DESFALC AL BANC HISPANO-AMERICA.

El proppassat dissabte, assabentàrem als nostres lectors de la desaparició de Joan Ferran i Rabassa, domiciliat a la nostra ciutat, qui és un dels apoderats de la sucursal del Banc Hispà Americà i acusat com apressumpte autor d'un desfalc de 200.000 pessetes comès a l'al·ludit Banc.

El fet es denuncià a la Comissaria de Policia a les 7 del vespre d'abans d'ahir, dia en què fou descoberta l'estafa. Relacionat amb aquest afer la policia governativa local practicà al matí d'ahir dues detencions momentànies.

Els agafats foren conduïts a la Comissaria, lloc on varen prestar declaració, previ interrogatori, per a l'aclariment de l'assumpte.

També a la tarda d'ahir, ingressà als calabossos de la Comissaria, el veí d'aquesta localitat. Fidel Segura (a) "El Carlets", de 30 anys, el qual havia estat empleat del dit Banc, i que en l'actualitat tenia negoci comercial amb el Ferran.

La denúncia formulada per la direcció de l'esmentat Banc, ha passat al Jutjat d'Instrucció local, el qual ha començat a obrir el sumari corresponent.

La policia està indagant la pista del fugitiu.

UN GOS QUE FA DE LES SEVES

S'ha denunciat a la Comissaria Municipal, que un gos de la ciulat de Sabadell que portava al collar el número 335, mossegà Rosa Solans i Serra, malalta del Sanatori de Can Viver i al Jardiner del dit Sanatori, Domènec Matarín i Cuadras.

També mossegà i ocasionà ferides a un altre gos de la casa de camp "La Grípia" d’aquest terme municipal.

S’ha donat compte del fet a la Comandància de la veïna ciutat per tal que investigui qui es el propietari de l'animal i es procedeixi a recollir-lo, per a sotmetre’l a observació.


No hay comentarios: