miércoles, 14 de febrero de 2018

El Dia, edició dimecres 19 de setembre de 1.934, pàg. 2

ELS AUTORS D'UN ROBATORI A DISPOSICIÓ DEL JUTJAT.

Avui al matí, el Jutjat de la capital ha posat a disposició del d'Instrucció d'aquesta ciutat, Josep Jover i Dalmau i Rafael Vidal i Cussó, ambdós domiciliats a la vila d'Olesa, els quals a la tarda del passat dia 11 del corrent, sota amenaça de mort furtaren 100 pessetes al venedor de peix habitant a Barcelona, Francesc Segarra i Hernández.

Durant la nit del mateix dia 11, els dits subjectes es personaren a la fonda on s'hostatjava el Segarra i amenaçant-lo novament de mort li exigiren la totalitat de pessetes que portava. Aconseguit això li digueren que marxés d'Olesa i que si denunciava el fet el matarien.

El Jutjat d'aquesta localitat ha d'instruir les diligències corresponents.

El peixater Segarra també ha quedat detingut, perquè segons antecedents que obren en poder de la Policia, esta reclamat pel jutjat numero dotze per un delicte de tentativa d’assassinat comés l’any 1925.

UN PERIODE DE SET DIES SENSE OCÓRRER CAP DEFUNCIÓ A LA NOSTRA CIUTAT.

Per constituir un cas excepcional a la nostra ciutat, que compta amb un padró de 43.000 habitants, ens plau informar els nostres lectors que durant l'interval que va des del 9 al 16 del corrent setembre, no ocorregué a Terrassa cap defunció.



No hay comentarios: