domingo, 25 de febrero de 2018

El Dia, edició dilluns 1 d’octubre de 1.934, pàg. 2


BARALLES DE VEINAT.

A les vuit de la nit del passat dissabte, dos matrimonis habitants a les cases 108 i 110 del carrer de Ramon Llull, sostingueren unes baralles per qüestions de família.

Foren assistits al Dispensari Mèdic, Josepa Castillo, de 84 anys, de ferides a la regió temporal dreta i Gregori Jornet, de 48 anys, d'una ferida traumàtica, conseqüències de que s'establís la batussa que sostingueren.

Han estat denunciats al Jutjat Municipal.

CICLISTA ACCIDENTAT.

Al Dispensari Mèdic, fou assistit d'unes ferides a la regió temporal dreta i espatlles, Ramon Olivella, de 21 anys, habitant al carrer de Concili Egarenc, 58, qui el passat dissabte a les nou de la nit sofrí una caiguda a la Carretera de Moncada.

DE L'ESTAFADA AL BANC HISPANO AMERICA.

La policia local i la Brigada d'Investigació Criminal de la capital, continuen activament les diligències en l'afer del desfalc comès a la Sucursal del Banc Hispano Americà que, durant uns dies, ha apassionat l'opinió pública.

Hom diu que la policia segueix de prop la pista de Joan Ferran i Rabassa, prèssumpte autor del fet. Han quedat descartats els indicis que hom tenia, de què el Ferran es trobava amagat al poble de Mollerusa.

Continua detingut als calabossos de la Comissaria General, Fidel Segura (a) "El Carlets", que com saben els nostres lectors, està agafat des de bon principi per creure-se'l còmplice del Ferran.


No hay comentarios: