lunes, 12 de febrero de 2018

El Dia, edició dilluns 17 de setembre de 1.934, pàg. 2

FALSA ALARMA.

A un quart de nou d'ahir a la nit, els estadants del pis de la casa número 47 de l'Avinguda de Jacquard, sentiren uns sorolls sospitosos als baixos de la mateixa casa, lloc on hi ha instal·lada la fàbrica de gasoses del senyor Ramon Castellet

Seguidament donaren coneixement del fet a la Comandància Municipal, creient que tractaven de practicar un robatori.

El senyor Carramiñana amb una parella de guàrdies i també els agents de policia governativa, es personaren a la casa al·ludida.

Es comprovà que els sorolls de referència eren produïts pel cavall que té el senyor Castellet per a fer el repartiment de gasoses per la Ciutat.

BARALLES ENTRE FAMILIARS.

A les cinc de la tarda del proppassat dissabte, Josefina Sucarrats, de 48 anys, casada, acompanyada del seu flll Francesc Planas, de 20 anys, ambdós domiciliats al carrer de Lavoisier, 47, varen promoure un fort escàndol que degenerà en baralles i foren seguides de pedregades, davant la casa número 105 del carrer de Ramon Llull, domicili del seu familiar, Marc Guinart. El motiu de la lluita, fou degut a que el marit de la Sucarrats, Antoni Planas, arrendà fa temps una vinya al Guinart i ara en presentar-se la collita, han sorgit desavenències que han acabat de mala manera.

La Sucarrats i el Ginart, foren assistits al Dispensari Mèdic de diverses contusions.
El fet ha passat al Jutjat de Primera Instància.

PARE QUE DENUNCIA EL SEU FILL.

El jove de 16 anys, Ramon Cols i Llobert, domiciliat al carrer de Sant Joan 23, baixos, ha estat denunciat pel seu pare a la Comissaria de Policia, per haver robat de casa seva unes arrecades d'or valorades amb 75 pessetes.

El denunciat ha quedat a disposició del Jutjat d'Instrucció d'aquesta ciutat.


No hay comentarios: