martes, 6 de febrero de 2018

El Dia, edició dilluns 3 de setembre de 1.934, pàg. 2

JOVE ATRACAT

A la nit d'abans d'ahir, al carrer de Donoso Cortès, cruïlla amb el carrer Pare Llauradó, uns desconeguts varen atracar el jove de 19 anys, Josep Creus, domiciliat al carrer de Sant Pere, 29, li furtaren un rellotge polsera i la cartera que contenia un carnet del Club Natació Terrassa i fotografles.

El fet s'ha denunciat a la Comisaria.

GUARDIA LESIONAT.

El guàrdia de seguretat Narcís Figueras, de 23 anys, que viu al carrer de la Palla, 12, fou curat al Dispensari Mèdic d'unes ferides per esquinçament als dits mig i anular de la mà esquerra, que es produí en encloure's la mà en una portella del cotxe de la Comissaria local.

CAÇADOR FERIT

A les tres de la tarda d'ahir, el doctor de torn al Dispensari Mèdic, prestà assistència a Salvador Parren i Papasey, de 46 anys, domiciliat a Barcelona, al carrer de Molins de Rei, 3, el qual mentre caçava, tingué la desgràcia de què se li engegués l'escopeta i el tret li produí vàries ferides.

L'accident succeí al bosc de Les Martines.

El lesionat passà després al seu domicili

BARALLA ENTRE JOVES.

A dos quarts de nou del vespre d'ahir, davant del Cinema Dorè es barallaren els joves Bartomeu Morros i Prat, de 20 anys, habitant a la Carretera de Rellinars, 318, i Manuel Betria (a) Lleida, de 23 anys, amb domicili al carrer de Vinyals, 141. Aquest darrer resultà amb una ferida incisa a la regió molar dreta, que li produí el seu antagonista, de la qual fou assistit al Dispensari Mèdic,


No hay comentarios: