jueves, 1 de febrero de 2018

El Dia, edició dilluns 27 d’agost de 1.934, pàg. 2

DETENCIÓ :: TROBALLA D'ARMA I MUNICIONS.

La policia governativa local, tingué notícies que Tomàs Musella, amb domicili a la Carretera de Rubí, 11, del poble de Sant Cugat, guardava a casa seva armes i municions. Amb el corresponent permís judicial, a la tarda d'ahir, la policia verificà un registre al domicili de referència, el qual donà per resultat la incautació d'una arma marca Sprinfiel, 31 cartutxos calibre 12, un puny de ferro amb pues, dos carregadors plens de bales per a escopeta mauser i 12 cartutxos revòlver.

El Musella fou detingut, i ha ingressat a disposició del Jutjat d'Instrucció i del Comissari General de Barcelona.

FERIT EN UNA BARALLA

A les dotze de la nit del passat dissabte, fou assistit al Dispensari Mèdic, d'aquesta ciutat, Enric Pardo, de 82 anys, natural i vei de la capital, amb domicili al carrer de Balses de Sant Pere, núm. 9 bis, quart pis, segona porta, el qual presentava una ferida contusa al front que li fou produïda per un cop de cadira que li donà el seu antagonista, en unes baralles que sostingué al carrer de Guttenberg.

CAIGUDA DE GREUS CONSEQÜÈNCIES.

Pels volts de les deu del matí d'ahir, i mentre penjava una cortina al seu domicili, situat al carrer de Sant Llorenç, 84, per la qual cosa havia pujat en una cadira, s'abalançà i caigué de la mateixa, el nostre compatrici Isidre Turu, de 67 anys, amb tan mala sort, que es fracturà el fèmur esquerre i quatre costelles de la part esquerra.

L'Ambulància de la Creu Roja local, conduïda pel seu cap senyor Salvador, traslladà l'accidentat a una clínica de la capital, on quedà hospitalitzat.

DETENCIÓ DE QUATRE JOVES.

Avui al matí, han ingressat a la presó d'aquest partit, els joves Josep Rodamilans i Bonastre, Josep Sunyé i Carbonell, Alfred Matarín i Soriano i Joan Vilaseca i Valleperons, tots quatre d'uns 22 anys d'edat, amb domicili a aquesta localitat, els quals foren detinguts la nit del passat dissabte, per Isidre Blanch i Mir, ajudat dels seus familiars, quan havien escalat i entrat a la casa núm. 1 de la Rambla d’Egara, la qual és de la seva propietat.

Els joves al·ludits, es creu que són els autors d’un furt que es perpetrà a la dita casa fa uns dies.


No hay comentarios: