martes, 13 de febrero de 2018

El Dia, edició dimars 18 de setembre de 1.934, pàg. 2

VISITA A LES OBRES DE LA GUARDERÍA DEL PLA DE L'AMETLLERA.

Demà, dimecres, a les 12 del migdia, el Comitè Directiu local del Segell proinfància visitarà les obres de la Guarderia que s'està construint en el Pla de l'Ametllera, les quals dintre de poc quedaran enllestides.

ELS MATRIMONIS EN DISCORDIA.

Avui al matí, la Comissaria de Policia ha posat a disposició del Jutjat Municipal el matrimoni Bernat Lòpez i Ortiz-Maria Escobar i Aparicio, domiciliats al carrer de Roca i Roca, sense número els quals ahir a la nit varen reincidir en promoure un fort escàndol, que degenerà en baralla, en el carrer on viuen.

BALL AL CINEMA DORE.

Vist l'èxit obtingut cada dimecres en els balls del Cinema Dorè, i a precs de molts joves i senyoretes, l'Empresa complimentarà el públic fent un altre magnífic ball demà, dimecres, a la nit.

Hi convida tots els joves i senyoretes de la ciutat.

INCIDENT.

Ahir a dos quarts de nou de la nit, el rabassaire Esteve Planas i Grau, de 70 anys, domiciliat al carrer de Sant Cristòfor, 5, es presentà al domicili de Francesc Coret, propietari de les terres que aquell conrea, assabentant-lo que anava a fer-se càrrec de la collita, d'acord amb el que determina la llei de Contractes de Conreu. Amb motiu d'això, sorgí un incident entre els dos, del qual resultà lesionat el Planas. Fou assistit al Dispensari Mèdic, pel doctor de torn, d'erosions a la galta i orella esquerres.

Una volta assistit, el Planas es persona a la Comissaria de Policia, on denuncià el succeït.

Avui a les onze del matí, una parella de guàrdies de seguretat han practicat la detenció del Coret, el qual ha ingressat als calabossos de la Comissaria.

El detingut serà posat a disposició del Jutjat d'Instrucció.

CAIGUDA.

Manuel Trulls, de 60 anys, habitant al carrer de Jodis, 24 a les onze del matí ha sofert una caiguda al seu domicili, amb tan mala sort que s'ha fracturat una costella de la banda dreta. Ha estat conduït acte seguit al Dispensari Mèdic, on ha estat curat pel doctor de torn.


No hay comentarios: