lunes, 26 de agosto de 2019

El Dia, edició dilluns 13 de gener de 1.936, pàg. 2


EL SENYOR ESCALES S’INTERESSA PELS CONDEMNATS.DE LA NOSTRA CIUTAT, PELS FETS DEL 6 D'OCTUBRE.

En les manifestacions que el senyor Escales feu ahir al redactor del "Full Oficial", de retorn del seu viatge de Madrid, digué que en aquella capital s'interessà perquè siguin en el possible ateses les aspiracions dels familiars dels condemnats pels fets del 6 d'octubre a la nostra ciutat, que varen visitar-lo abans del seu viatge junt amb el Diputat a Corts, senyor Palet i Barba, a fi d'aconseguir que puguin romandre a la presó de Terrassa, els detinguts, en lloc d'ésser traslladats a altres penals.

INCENDI SENSE IMPORTANCIA.

Ahir, a les quatre de la tarda, algú que passava pel carrer de Baix Plaça. en adonar-se que sortia fum de la porta del número 13, del mateix carrer, avisà el veïnat i bombers el que estava passant.

Obert l’interior de la casa, es comprovà que un sac de carbonissa que hi havia emmagatzemat en aquell lloc, s'havia incendiat, causant l’espessa fumera que alarmà els que passaven.

Ràpidament, pels mateixos veïns fou sufocat l'inici d’incendi. de forma que foren innecessaris els serveis dels bombers que ràpidament acudiren al lloc.

El local pertany a Andreu Camprubí, qui té una fleca al carrer del Vall, 10, el qual fa servir la part del darrera de l'edifici que dona al carrer de Baix Plaça, que era on guardava el mencionat sac de terregada per a magatzem.

La pèrdua, és tan insignificant que amb tot i tenir-ho assegurat el perjudicat no ha cregut convenient denunciar-ho a la Companyia.

JUDICIS ORALS PER A CELEBRAR AVIAT.

Per al dia 21 de febrer està anunciada la celebració del Judici Oral contra Antoni Grau, acusat d'haver causat algunes lesions.

Per al 22 del mateix mes hi ha anunciat altre Judici Oral. contra Marià Closa i Mainou, al qual se li segueix causa pel delicte d'estafa.

Aquests judicis es veuran com de costum en el Tribunal de l'Audiència, a dos quarts d'onze del matí, dels mencionats dies.

No hay comentarios: