lunes, 19 de agosto de 2019

L’Acció, dijous 9 de gener de 1.936 pàg. 2


LA PRÓXIMA VAGA DELS AJUDANTS I MUNTADORS, EXTENSIVA A TOT EL GÈNERE DE PUNT.

Aquest matí una comissió d'ajudants i muntadors del gènere de punt, s'ha traslladat a Barcelona, per a celebrar un canvi d'impressions amb el delegat del Treball, respecte al conflicte que s'iniciarà el proper dilluns, en cas que la patronal no accedeixi a les demandes presentades.

Igualment se'ns comunica que la patronat, A les sis de la tarda d'avui, s'haurà entrevistat amb el delegat del Treball.

Les impressions actuals son de què els obrers del gènere de punt es troben disposats a lluitar novament el proper dilluns.

Es sap que algun patró de la localitat, intenta entre les seves treballadores de convèncer-les per tal que el dilluns, en cas de declarar-se la vaga, especialment les estufadores, per tal de convèncer-les que entrin a la feina llur. Es d'esperar que les obreres del gènere de punti seguiran el camí que els dirigents del Sindicat marquin.

NOVA COMISSIÓ D'ESBARJO A «FRATERNITAT REPUBLICANA.

El pròxim diumenge, durant la mitja part del ball de tarda que es celebra al saló de la nostra Casa del Poble, tindrà lloc l’elecció de la nova comissió d'esbarjo.

Cal que els socis d'esbarjo prenguin bona nota d’això, per tal que la nova comissió, pugui ésser elegida amb el genera] coneixement de tots els seus associats.

JUDICI ORAL.

Està assenyalat per al dia 30 dels corrents, a les 11 matí, i a l'Audiència de Barcelona, un judici oral contra el ciutadà Pau Gonzalez, al qual se l'acusa d'haver causat danys que es consideren punibles a determinat terrassenc, el nom del qual no s'ha fet públic.

TRETS EN EL SILENCI DE LA NIT.

A la una i minuts de la matinada d'avui, els ciutadans que procedents dels cinemes locals, retiraven als seus respectius domicilis, han sentit clarament sis trets, segons sembla, de pistola.

La impressió primera ha estat d'un xic de pànic, especialment pels que passaven pel carrer del Nord, doncs ha semblat que fossin tirats pels contorns de l'Estació.

Aquest matí, hem intentat saber la causa, i en cap lloc oficial han sabut donar-nos-en compte.


No hay comentarios: