sábado, 31 de agosto de 2019

La Veu de Catalunya, 15 de gener de 1.936, pàg.5


A la casa número 13 del carrer Baix Plaça, on el seu propietari, el flequer Camprubí, tenia el magatzem de llenya i carbonissa, ahir al matí s’inicià un incendi que prengué tot seguit serioses proporcions.

Després de molts treballs, els bombers han extingit l’incendi. Els danys ascendeixen a unes 40.000 pessetes.

Per a demà, dijous, està anunciada al Teatre Principal la representació de l’obra de Torrado i Navarro «Dueña y señora», a càrrec de la companyia que dirigeix l’actriu Carme Diaz.

La funció tindrà lloc a la nit, a l’hora de costum.

Fa dies que es troba malalt d’algun mirament el nostre car amic i distingit pintor Isidre Òdena.

No cal dir com fem vots pel seu prompte restabliment.

Durant el passat mes de desembre alguns excursionistes pertanyents al Centre Excursionista de Terrassa efectuaren diverses ascensions als principals turons de la muntanya de Sant Llorenç del Munt.

Heus ací el resum de les ascensions:

A les Castellasses, 8 individus.

A Turó de les Nou Cabres (ascensió per la part nord-set), 11 individus.

Al «Bolet» (prop de Castellasses), 6 individus.

Dintre ben pocs dies s’efectuarà al Cinema Recreo una important millora consistent en el canvi dels aparells sonors, que seran substituïts per altres de moderníssims i d’alta qualitat.

Sota l’organització de les Seccions de >Catecisme de la Parròquia de la Sagrada Família s’ha celebrat enguany el primer concurs infantil de pessebres.

Tot i ésser en proporcions reduïdes el nombre d’inscrits, ha resultat esperançador en comprovar un veritable sentit artístic entre els infants participants en aquest concurs.

Els guanyadors ha estat el següents:

Primer: Jordi Margarit, Infant Martí, 53; segon: Maria Bistedo, Blasco de Garay, 138; tercer: germans Esteve, Galileu, 68 i quart: germans Gutiérrez, Ramon Llull, número 99.

No hay comentarios: