martes, 13 de agosto de 2019

L’Acció, dilluns 6 de gener de 1.936 pàg. 2


DE L’ATRACAMENT DEL PASSAT DISSABTE.

Respecte a l’atracament ocorregut a la nostra ciutat, el passat dissabte, res de nou podem dir als nostres lectors doncs els atracadors, pogueren escapolir-se amb tota immunitat quan es trobaven prop de Barcelona.

Tal com dèiem el passat dissabte, l’industrial Francesc Roig, acudí a Jefatura de Barcelona, per tal de recollir el seu empleat.

Un cop foren a la nostra ciutat, acudiren a l’Ajuntament, on estigueren conversant uns moments amb l’Alcalde.

Més tard feren cap al quarter de la guàrdia civil; ací prengueren una amplia declaració a l’atracat, el jove Cervelló.

Malgrat que es fan treballs per la captura dels atracadors, fins al moment present aquests treballs no han tingut efectivitat.

ACCIDENT DE TREBALL

Mentre treballava en la bunyoleria instal·lada al Passeig de Garcia Hernández, Joan Layunta, de 23 anys, domiciliat a la mateixa bunyoleria, de resultes d'una espurna d'oli bullent, sofrí una important cremada al braç esquerre.

Fou curat més tard pel metge que es trobava de torn al Dispensari.

BALANÇ DEL REGISTRE CIVIL, ANY 1.935

Naixements 791; Matrimonis, 331; Defuncions, 602; Avortaments, 30.

PATENT NACIONAL DE CIRCULACIÓ D’AUTOMÒBILS.

EI cobrament en període voluntari de la Patent nacional d'automòbils corresponent al primer semestre d'enguany, s'està efectuant en el local de la recaptació, Puignovell, 11, fins el dia 15 d'aquest mes inclusiu.

NOUS CURSOS DE L'ESCOLA MUNICIPAL DE CULTURA FEMENINA.

El dia 3 de gener començarà un curs de Taquigrafia Comercial que serà donat el dilluns, dimecres i divendres, de 10 a 11 del matí, pel professor Delfí Dalmau.

Començarà el mateix dia el curs d’ensenyament pràctic en cuir i metalls repujats que donarà la senyoreta Carme Marqués els dimecres i divendres d’onze a dos quarts d’una. Les qui vulguin assistir a aquest curs hauran de concórrer a les classes de dibuix o bé demostrar-ne  suficiència.

Per a inscripcions a la mateixa escola el dilluns, dimecres i divendres de 3 a 5.

No hay comentarios: