viernes, 9 de agosto de 2019

El Dia, edició dissabte 4 de gener de 1.936, pàg. 2


UN ATRACAMENT EN PLE DIA, A LA NOSTRA CIUTAT.

A mig mati ha començat a circular el rumor, a la nostra ciutat, que s'havia comès un important atracament.

Una dona havia vist com un jove que sortia de cobrar d'un Banc de la localitat, era introduït, sembla a la força, a l'interior d'un cotxe, en passar pel carrer de Puignovell.

Naturalment els informadors, per bé que als centres oficials a» se'ns hagi confirmat la noticia, en assabentar-nos que el presumpte atracat treballava a la casa Josep Roig d'aquesta ciutat, ens hem personal a l'esmentada casa situada al carrer del Portal Nou.

El fill del senyor Josep Roig, em Francesc, atenent les preguntes dels informadors, ha confirmat que veritablement, un empleat de la casa acabava d'ésser víctima d'atracament, amb l'agravant que el jove no havia retornat encara al despatx de la Casa Roig.

El dependent, que s'anomena Francesc Cervelló, de 20 anys d' edat domiciliat al carrer Rutlla, 13, s'ha personat aquest matí al Banc Comercial de Terrassa, per a cobrar l'import del setmanal de la casa on treballa.

A la sortida, sembla que ha seguit pel carrer de Puignovell, on la dona mencionada més amunt declara haver vist el jove Cervelló, ésser obligat a entrar a l'automòbil dels presumptes atracadors, desapareixent tots plegats abans que es pogués prendre cap detall de l’auto, ni dels ocupants del mateix.

Fins ara no se sap res més, tan sols que el jove Cervelló, no havia retornat, a la una del migdia al despatx de la casa Roig.

La quantitat robada ascendeix a 5.000 pessetes.

LLISTA D'ACCIDENTS.

Ahir foren assistits al Dispensari .Mèdic: Dolors Riu, de 19 anys, carretera Moncada, 19, que presentava una ferida a la regió lenar de la ma dreta, produïda en tallar-se amb un vidre, a .casa seva.

Salvador Martínez, 6 anys, Santa Magdalena, 5, que es produí una ferida contusa al front en caure a la via pública.

Maria Susa, 13 anys, Watt, 47, a la qual li fou extreta una agulla del dit mitjà de la mà esquerra.

Sebastià Nieto, Ramon Llull, 112. ferida contusa a la parpella inferior esquerra, en trencar-se el vidre d'una vidriera on topà de cap al Centre Social.

No hay comentarios: