viernes, 30 de agosto de 2019

L’Acció, dimecres 15 de gener de 1.936 pàg. 2


TAMBÉ SEMBLA QUE HI HAURÀ CONFLICTE SOCIAL EN EL RAM DE LA FUSTA I ELS VAQUERS.

En la seva conversa amb els informadors, l’alcalde gestor, senyor Homs, ha dit que ahir, en el seu despatx, es celebrà una reunió entre els obrers i patrons del ram de la Fusta, de la nostra ciutat, els quals també es troben en negociacions per tal d'arranjar alguns assumptes del seu ram.

—Jo particularment en vaig treure bones impressions i em penso que tot s'arreglarà, —ha fet l'alcalde.

Ha manifestat, a més, que també celebrà altra reunió de caire social. Aquesta amb els obrers i patrons vaquers de la localitat. No pol dir-se res sobre aquest cas ─ha dit l'alcalde—doncs ja fa dies que venen discutint-se les seves bases, sense que per ara es vegi cap mena de solució.

AQUELLA AGUSTINA HA TORNAT A CASA DESPRÈS DE PASSEJAR UNS DIES PER BARCELONA AMB EL PROMÉS.

La noia de 22 anys, anomenada Agustina Hernández, domiciliada al carrer Primer de Maig, 66, i que en la nostra edició d'ahir diguérem que havia desaparegut del seu domicili i que es pensaven els seus familiars que havia marxat amb el seu promès, ahir regressà a casa seva manifestant, que efectivament havia marxat amb el promès, amb el qual havien passat uns dies passejant-se per Barcelona.

BOSCH GIMPERA, AL CENTRE EXCURSIONISTA.

Divendres, dia 17, a les deu de la vetlla, al Centre Excursionista, tindrà lloc una conferència a càrrec de l’il·lustre catedràtic, Director del Museu d'Arqueologia de Catalunya, senyor P, Bosch Gimpera, que parlarà sobre el tema: «Empúries», continuant l’interessantíssim cicle de conferències que té organitzat, amb motiu del XXV Aniversari.

Recordem també, que aquesta és la darrera setmana que estarà oberta l'exposició de dibuixo, sobre Les Masies de l'antic terme del Castell de Terrassa de Mateu Avellaneda.

No hay comentarios: