lunes, 26 de agosto de 2019

L’Acció, dilluns 13 de gener de 1.936 pàg. 2


UNA DEMORA EN EL PLANTEJAMENT DE LA NOVA VAGA DEL GÈNERE DE PUNT.

Tal com s'havia anunciat, ahir al matí tingué lloc l’assemblea general dels obrers del gènere de punt.

Calia parlar de l’actitud a adoptar, avui dilluns, amb motiu del conflicte que tenen anunciats els muntadors i ajudants del ram.

Com sigui que els comissionats, per tal d'arranjar l'afer, el passat dissabte a la tarda celebraren una reunió a la conselleria del Treball de la qual en sortiren amb molt bones impressions, exposaren als assembleistes la seva opinió, o sigui la d'esperar uns dies i veure si el conflicte es pot solucionar sense que s’hagués d’arribar a la vaga.

Els reunits, després de llargues discussions ho acordaren d'aquesta manera. I és que per aquesta causa que avui, contràriament anteriors impressions tots els obrers del gènere de punt han treballat com de costum.

Demà, a les 10 del vespre, sembla que es celebraria una nova reunió al Cinema Doré en la qual s'acordarà l’actitud a seguir,

Actualment, donem l'atenció està concentrada, el resultat de l'assemblea de demà al vespre.

PRÒXIMS JUDICIS ORALS.

El dia 21 del pròxim mes de febrer a dos quarts d'onze, tindrà lloc a l'Audiència de Barcelona, un judici oral, contra Antoni Grau, el qual està acusat d'haver causat lesions a un terrassenc.

Per al dia 22 del mateix mes està anunciat altre judici oral, contra Marian Closa, també domiciliat a la nostra ciutat. Aquest està acusat d'haver comés una estafa.


No hay comentarios: