jueves, 22 de agosto de 2019

El Dia, edició divendres 10 de gener de 1.936, pàg. 2


NOTA PREGADA DE LA COMISSIÓ DE CREDITORS DEL BANC .CATALÀ HIPOTECARI.

Havent ja arribat les copies impreses del Conveni entre el Banc i els creditors, podran recollir-les, aquells que ho desitgin, a casa dels següents senyors: Casa Castín, Raval; Casa Gorina, Sant Pere; i domicili del senyor Camprubí, carrer de Pare Llauradó. A més, podran signar els que encara no ho hagin fet.

PRÓXIMA VISTA DE CAUSA.

Per al dia 30 del corrent mes, està assenyalada la vista del Judici Oral contra el veí de la nostra ciutat, Pau Gonzalez.

La celebració d’aquesta causa tindrà efecte el mencionat dia, al Tribunal d'Urgència de Barcelona.

CICLISTA ATROPELLAT.

Després d'una treva de repòs en que els ciclistes han estat lliures d'accidents, sembla haver-se'n inaugurat una nova tongada.

A l'accident d'ahir, afegirem avui el que ha sofert el jove de 15 anys, Aleix Carreres, domiciliat a la Plaça Clavé, 7, el qual ha ocorregut aquest mati a les 10, a la Rambla d' Egara.

Quan el Carreres es dirigia al seu domicili, sortint del carrer de Columela muntat en la seva bicicleta i en entrar a la Rambla d'Egara, ha estat envestit pel camió 56.963 de la casa Manufactura Tèxtil S. A.. domiciliada al carrer de Manuel Azaña, 55, conduït pel xofer Manuel Roig i Peralta, de 44 anys d'edat, domiciliat també a aquesta darrera adreça, anant a parar ell i màquina, a terra, violentament.

La topada ha estat moll forta, però amb tot el jove ciclista sols n'ha sortit amb una forta commoció general i amb algunes esgarrinxades al colze esquerre, segons s'ha pogut apreciar al Centre Mèdic on ha estat traslladat' ràpidament, essent assistit pel doctor Trinxería.

Desprès d'auxiliat, l'accidentat ha passat al seu domicili particular.

No hay comentarios: