martes, 13 de agosto de 2019

L’Acció, dimarts 7 de gener de 1.936 pàg. 2


El primer dia de treball dels obrers del gènere de punt després de la vaga.

Com ja era d’esperar, obeint l’acord adoptat en l’assemblea d’ahir, aquest matí els obrers del gènere de punt, s’han reintegrat amb tota normalitat a les seves respectives fàbriques.

En algunes d’elles però, hom no ha pogut començar la feina per motius d’ordre normal i ben aliens a l’ànim d’ambdues parts, com són, no tenir preparada la calefacció, manca de seda, i altres entorpiments.

Si és que en algun lloc hi ha hagut represàlies, la intervenció immediata i oportuna dels elements del Sindicat les han solucionat ràpidament.

Els obrers de la casa Geis no han pogut començar el treball. Amb tot, sembla que se’ls ha dit que demà o passat demà el seu cas quedarà solucionat.

Complint l’acord fr l’assemblea d’ahir, avui ha estat presentat l’ofici de la vaga, en el qual es demanen les millores pels ajudants i muntadors.

DEL PASSAT ATRACAMENT.

Aquest matí, s’ha personat a la nostra ciutat, un agent de policia de Barcelona per tal de portar a terme algunes diligències relacionades amb l’atracament del passat dissabte.

Sembla que el policia esmentat, ha ensenyat algunes fotografies d’atracadors al jove Cervelló, per tal de veure si aquest en coneixia cap.

ELS ACTES DE L’HOT CLUB.

El pròxim diumenge, a dos quarts de dotze del matí, tindrà lloc a l’estatge de l'Hot Club, un concert extraordinari que constarà de tres parts.

Primerament seran reproduïts una col·lecció de discos de jazz de procedència anglesa.

A continuació hom escoltarà una sèrie de discos de Duke Ellington.

Finalment seran posats a la gramola diversos discos de jazz-hot.

No hay comentarios: