viernes, 13 de noviembre de 2020

Butlletí del Sindicat de Metges de Catalunya : Núm. 195 (gen – feb. 1937), pàg. 33

Diversos: El Sr. President dona compte que complint un deure de companyonia, conjuntament amb el Sindicat de Metges de Catalunya i amb el Comissari-Delegat de la Conselleria de Sanitat, es va sol·licitar l'indult del metge condemnat a mort Lluís Aznar i Gómez. S'aprova i ratifica l'actuat.

Es dona compte i s'acorda l'enterat, a una comunicació del Cap dels serveis Administratius de la Conselleria de Sanitat, traslladant un acord del Tribunal de Cassació de Catalunya referent a l'assumpte del company col·legiat Dr. Lliurat Roig i Català.

Es dona compte d'una comunicació del Comitè Obrer de Control del Sindicat de Metges de Catalunya, referent al repartiment de les despeses que ocasioni d'ara endavant el manteniment de la guardià que hi ha establerta al Casal. La Presidència explica els antecedents d'aquesta qüestió i com s'ha arribat a la conclusió que les entitats a les quals correspon abonar aquelles despeses, són els principals llogaters del Casal. Proposa, que. acceptant aquest repartiment, de la part corresponent al Col·legi se'n faci responsable la Tresoreria del Consell General. Així s'acorda per unanimitat. Es dona compte i s'acorda l'enterat, d'una comunicació signada pels companys Drs. Palau i Paulís, de Terrassa.

No hay comentarios: