jueves, 12 de noviembre de 2020

L’Acció, dijous 31 de desembre de 1.936 pàg. 2

Als subscriptors i lectors

Des de fa dies, que determinades barriades els subscriptors observen deficiències en el repartiment del diari, motivades pels canvis que es produeixen en el cos de repartidors amb motiu d'haver-se incorporat al front alguns d’ells, trobar-se malalts altres i l'increment nombrosíssim de les llistes de nous subscriptors.

En demanar als abonats perjudicats es facin càrrec dels motius d'aquestes deficiències, gosem garantir-los que amb la reorganització de repartiment que estem portant a terme quedaran totes elles esmenades, aquest servei els serà fet amb la cura i pulcritud a què estan acostumats fins fa poc.

ALTRE FESTIVAL ANTIFEIXISTA.

Continuant el seu cicle de festivals a profit de l'antifeixisme, la Fraternitat Republicana Federal del districte cinquè, es disposa a celebrar el pròxim dissabte dia 2, a la nit un interessant acte escènic-musical al seu estatge.

Prendran part en el mateix, el Quartet Torres, la Rondalla del Centre Aragonés i la Companyia Teatral Joventut, corporacions artístiques de reconeguda vàlua.

ASSOCIACIÓ D'EMPLEATS I TÈCNICS. (U.G.T.)

L’Associació d'Empleats i Tècnics recorden a tots els seus afiliats que vulguin passar pels efectes de cotització, que trobaran oberta la Comptadoria tots els divendres i dissabte de 6 a 8 de la vetlla.

LA FESTA DEL DIA DE CAP D'ANY.

Ahir en el Consell Extraordinari celebrat ahir a la Generalitat, s'acordà que el dia 1 d'any seria considerat festiu.

Resulta, però que les organitzacions sindicals han acordat el contrari, i han ordenat que el dia de demà es treballi.

 

No hay comentarios: