miércoles, 11 de noviembre de 2020

L’Acció, dimecres 30 de desembre de 1.936 pàg. 2

TANCAMENT OFICINES CAIXA D’ESTALVIS.

Com sigui què en anys anteriors el personal de la Caixa d'Estalvis de Terrassa, pel motiu de festa el dia primer de gener es podia dedicar a les operacions de balanç dels comptes dels imponents, aquest any; amb tot i que el dia primer d'any segons disposició de la Superioritat, serà dia de treball, les oficines de la indicada institució també seran tancades amb el mateix objecte, a més dels dies 30 i 31 del corrent.

NO ES POT MENJAR TANT.

La Conselleria Municipal de Proveïments, posa en coneixement de totes les fondes, bars i cases de dispesa, que a partir del dia d'avui, venen obligats a donar solament dos plats, per tal que el racionament estigui repartit equitativament.

DISPENSARI D’URGÈNCIA DEL SANATORI MÈDIC QUIRURGIC.

En les darreres vint i quatre hores s'han registrat els següents accidents.

Ha estat curat de ferida incisa regió ciliar dreta, el nen de 6 anys Francesc Setó, domiciliat al carrer de Joan Pàmies.

Joan Omedes natural de Torelló domiciliat l'Hotel Espanya de la nostra ciutat, presentant ferida contusa al nas, que es va produir al caure a la via pública.

RADIO BENEFICENCIA LOCAL.

La crida de Ràdio Terrassa a profit dels milicians desvalguts, hospitalitzats, etc., i també a favor de la Setmana de l'infant, ha donat tan bon resultat, que una vegada més s'han palesat els sentiments caritatius dels nostres conciutadans. Tant les quantitats en metàl·lic com les joguines lliurades al local de la nostra emissora, són ja en nombre molt crescut.

Per mitjà del seu micròfon, Ràdio Terrassa donarà compte diàriament d'aquests donatius.

UN GRAN FESTIVAL BENÈFIC.

Divendres dia 1 de gener a dos quarts de deu de la vetlla tindrà lloc al Teatre del Poble un gran festival a benefici de les milícies organitzat per el P. S. U. Ràdio Terrassa.

Es presentarà un formidable espectacle revistat titulat «Mujeres y Flores» al qual hi prendran part valuosos artistes entre ells la formidable cançonetista Lola Cabello.

Per més detalls consultar els programes.

NOTA DE LA JUNTA DE SEGURETAT (Departament de Defensa de Terrassa)

Aquest Departament, prega a tots els ciutadans que tinguin llaunes i pols buits de conserva del tamany que siguin com també metalls i plom, i vulguin entregar-ho, faran et favor de passar per aquest Departament que és el que s'encarregarà de recollir-ho.

COMISSIÓ D’ECONOMIA. (Junta de Control Sindical).

Aquesta Junta posa en coneixement de tots els ciutadans que de comú acord amb la C. N. T. i la U. G. T. i també amb la Conselleria d'Economia d'aquesta localitat, han cregut de necessitat donar a conèixer les següent disposicions:

Que a partir d'aquesta data i mentre durin les actuals circumstàncies tindran preferència a l'entrada al mercat els dissabtes al matí totes aquelles campanyes que mitjançant un document que se'ls estendrà oportunament, acreditin treballar en les indústries de guerra,

Esperem doncs que tothom sabrà respectar aquesta disposició la qual cosa serà en bé de tots.

No hay comentarios: