miércoles, 4 de noviembre de 2020

L’Acció, dimecres 23 de desembre de 1.936 pàg. 2

DEMÀ TORNA A REUNIR-SE LA JUNTA DE DEFENSA PASSIVA DE LA POBLACIÓ CIVIL:

Demà torna a reunir-se sota la presidència del President del Consell Municipal, la Junta de Defensa de la Població Civil.

Segons noticies que hem tingut de la primera reunió d’ahir, es varen tractar diverses disposicions molt importants.

DENÚNCIA PER SUPOSATS MALTRACTES:

Ahir fou denunciat a la policia el ciutadà Jaume Ribalta que viu al carrer Giner de los Ríos 31, per suposats maltractes a la seva muller.

AVÍS DEL SINDICAT D'E.T.M.

El Sindicat d'Empleats Tècnics i Mercantils, prega a l'associat Enric Domènech, de professió comptable que es serveixi passar per aquest local quant més aviat millor per un assumpte que l’interessa.

ELS PREUS DEL BACALLÀ.

Cal que tots els venedors de bacallà, el venguin, remullat i amb els següents preus: 

Penca                        1'70 ptes. Els 400 grams 

Penca  i morro         1'75  ptes.             

Morro                        1’80 ptes.              

LA PROPERA EXPOSICIÓ D’ART TERRASSENC A PARIS.

Advertiment important: Ahir, als Amics de les Arts els pintors i dibuixants d'aquesta localitat celebraren un canvi d'impressions referent a la pròxima Exposició d'Art Terrassenc, que tindrà lloc a Paris, amb caràcter eminentment popular i a profit de la causa antifeixista.

S'acordà que per tot demà passat, divendres, tots els artistes que desitgin participar a la referida exposició, siguin o no socis de l’entitat han d'haver dipositat llur aportació a l'estatge d'Amics de les Arts„ on dissabte i diumenge propvinents es farà una exhibició pública de les obres com a exponent del que serà aquesta   manifestació artística a la capital de la veïna República.

Es preferible i ho advertim als que no foren presents en la reunió d’anit, que les aportacions siguin de dues obres o més, de tamany reduït, que no pas teles de grans proporcions, per a major facilitat de tramesa i ordre d’instal·lació.

DONATIUS A LA COMISSIÓ MUNICIPAL DE SANITAT.

Diferents donants han adquirit segells d’ajut a la tasca sanitària, havent-se recollit la quantitat de 250.00 pessetes, que seran aplicades als fins a que es destina dit segell d'ajut a l'obra sanitària d’aquesta Comissió i per al Sanatori Mèdic Quirúrgic.

ASSOCIACIÓ D’EMPLEATS I TÈCNICS  U. G. T. RAM DE L’ALIMENTACIÓ.

Convoquem tots els nostres afiliats dependents del Ram de l’Alimentació a l'assemblea general extraordinària, que tindrà lloc en el Saló d'Actes de la U. G.T. carrer Milícies Catalanes 48, demà dimecres, dia 23 a les 9 de la Vetlla amb el següent ordre del dia:

a.- Lectura i aprovació de l'acta anterior.

b.- Informe de la Comissió nomenada per entrevistar-se amb la Unió Local de Cooperatives.

c.- Precs  i preguntes. 

No hay comentarios: