lunes, 30 de noviembre de 2020

L’Acció, edició dijous, 14 de Gener de 1.937, pàg. 2

SINDICAT DEL RAM DEL VESTIR  U. G. T.

Es convoca a tots els afiliats del Ram (Secció Sastreria) a la Reunió General Extraordinària, que tindrà lloc demà divendres dia 15, les 7 i quart de la tarda, en el nostre local, Milícies Catalanes 48, amb el següent ordre del dia:

1.er Lectura i aprovació de l'acta anterior.

2.ona Donar compte dels canvis soferts per la Junta.

3.er Estat de comptes.

4.rt Orientacions a seguir.

5.è Precs i preguntes.

Donada la importància d'aquest acte, se us prega l'assistència.

SINDICAT DE CONTRAMESTRES «EL RADIUM» U.

 G. T.

Es convoca tots els afiliats d'aquest Sindicat, a la Reunió General que tindrà lloc demà divendres dia 15 del corrent, a les 9 i mitja de la nit en el nostre local, Milícies Catalanes 48,  amb el següent ordre del dia:

1.er Lectura de l'acta anterior.

2.on Nomenament dels companys, que han d'entrar a formar part de la Junta.

3.er Orientacions Sindicals.

4.rt Precs i preguntes.

Donada  la importància d'aquesta Reunió se us prega l'assistència.

MOVIMENT  MENSUAL  A  L'ESCORXADOR.

Caps de bestiar sacrificats a l'Escorxador públic d'aquesta ciutat durant el passat més de Desembre:

Llaner...  445  caps             6.881 Quilos

Cabrits .  258                          954 Quilos

Vedelles  206                    38.645 Quilos

Vaques .... 5                                       935 Quilos.

Porcs      639                     58.821 Quilos

EL LLIBRE DE VENDES.

De conformitat amb les disposicions vigents, durant el mes de gener corrent deuen presentar-se les declaracions jurades del gir global de vendes i operacions del Llibre de Vendes de l'any 1936.

EL SINDICAT ÚNIC D'ALIMENTACIÓ (CNT-AIT) ACORDA EL MENÚ DE GUERRA.

Degut a les circumstàncies actuals, aquest Sindicat ha pres l'acord d'implantar el menú de guerra a base de dos plats, en tots els Hotels, Restaurants, Fondes i similars advertint als contraventors d'aquesta ordre que seran sancionats amb el màxim rigor.—El  Comitè.

DONATIUS A LA CUINA POPULAR.

Rístol, 1 botifarra catalana; Conselleria de Seguretat, del dia  8  al 13, 89  pans; Conselleria de Defensa, 100 mantes.

RECAPTA DEL FESTIVAL A PROFIT DELS INFANTS REFUGIATS QUE ES CELEBRÀ EL PASSAT DIUMENGE AL CAMP DEL TERRASSA  F. C.

La Comissió d'Assistència Social del nostre Ajuntament, ha rebut de la Comissió Organitzadora de Festivals i a profit dels infants refugiats, la quantitat de tres-centes cinquanta pessetes amb 50 cèntims, import total del festival organitzat per l'Harmonia H. C, Terrassa H. C. i atletes locals.

Aquesta Comissió fa públic el seu agraïment per mitjà de la present nota, a tots aquells qui col·laboraren a l'esmentat festival.

D'INTERÈS PELS CAÇADORS DE LA NOSTRA CIUTAT.

Per ordre d'aquesta Conselleria Municipal (Comissió de Seguretat Local) i d'acord amb el BAN publicat, posem en coneixement de tots els aficionats a la caça, que per a sortir tenen d'anar previstos de la corresponent llicència.

Tot aquell que no compleixi aquesta disposició serà castigat severament.

ELS DETALLS DEL MÍTING DE LA U. G. T.

Han quedat ja concretats els Companys que el proper diumenge dirigiran la paraula al poble de Terrassa en nom de la U. G. T. i en el Cinema Rambla. Pel Comitè Local parlarà Ballbé; Mira, pel Secretariat Comarcal; Moix, pel Comitè de Sabadell; i Duran Rossell pel Secretariat de Catalunya.

Així mateix, s'ha activat ja la propaganda a tota la comarca del Vallès Occidental per tal que hi assisteixin el major nombre de militants possible. Aquest mítings serà radiat per l'emissora local.

SECCIÓ RAM DE L'ALIMENTACIÓ DE L'ASSOCIACIÓ D'EMPLEATS I TÈCNICS U. G. T.

L'Associació d'Empleats i Tècnics, fa avinent a tots els detallistes del Ram de l'Alimentació, que d'acord amb la Conselleria de Proveïments han de tenir els seus establiments tancats tots els dissabtes a la tarda fins a nova ordre.

DETENCIÓ D'UNES EMPLEADES NO GAIRE FIDELS.

El Consell de l'Empresa «Pont, Aurell i Armengol,  feia temps que notava que desapareixien peces de tela per la qual cosa es  recelava de les empleades que treballaven a la casa. Efectivament la policia va efectuar les degudes diligències donant per resultat trobar a casa de dues empleades de la casa, alguna de les peces robades. Les dues noies han estat imposades a disposició del Jutjat d'Instrucció.

AVÍS IMPORTANT DE LA JUNTA PASSIVA DE LA POBLACIÓ CIVIL.

La Junta de Defensa Passiva de la població civil d'aquesta ciutat, fa públic per mitjà de la present nota que demà passat dissabte, dia 16 del corrent, a les 4 de la tarda, es faran proves per mitjà de les sirenes instal·lades a la nostra ciutat.

El que es comunica a tots els ciutadans per als efectes pertinents.

ELS IMPRESSOS DE LA TARJA FAMILLAR.

Donada ja per acabada la recollida a domicili dels impresos relatius a la Tarja de Consum Familiar, es fa avinent a totes aquelles famílies que per descuit involuntari o per qualsevol altre causa no els hagués estat recollit encara el referit imprès o no l'hagessin rebut, passin pel Negociat d’Estadística, (2.on pis de la Casa Consistorial) durant els dies 14, 15, 16 i 18 del corrent, a les hores de despatx. per tal de fer- ne entrega o de formular l'oportuna reclamació.

PROPER FESTIVAL AL TEATRE DEL POBLE.

La  Comissió de Cultura del nostre Ajuntament d'acord amb el Comitè Econòmic del Teatre ha organitzat un festival de música selecte a càrrec de l'eminent  pianista Juli Pons, la celebració del que es celebrarà al Teatre del Poble a últims  de la propera setmana.

En dies successius, anirem donant més detalls d'aquest esdeveniment.

No hay comentarios: