domingo, 8 de noviembre de 2020

Front, 26 de desembre de 1.936, pàg 2.

NOTA FACILITADA PER LA CONSELLERIA MUNICIPAL DE PROVEÏMENTS.

La Conselleria Municipal de Proveïments, en virtut de que ja fa dies que des de Barcelona i altres pobles venen a comprar pa, es prega a totes les taules de venda del mateix, que a partir d’avui, no es vengui pa a cap persona que no vagi amb la targeta de Comprador.

Queda terminantment prohibit a tots els establiments la venda de blat, com a mesura preventiva a fi d'evitar la possibilitat de que més enllà pogués mancar aquest producte per altres necessitats. més peremptòries.

SERVEIS DE LA POLICIA LOCAL.

La policia local ha detingut al jove de setze anys, .Rafel Fort Anell, domiciliat al carrer de Donoso Cortès, 12, per haver-se-li ocupat la bicicleta que dies enrere fou furtada a Joan Cadevall, segons denúncia que aquest presentà.

En l’interrogatori, el detingut s'ha confessat autor del furt de la bicicleta, a la qual pintà, per tal que no fos reconeguda pel seu propietari.

UNA BANDA DE "GANGSTERS" PRECOÇOS.

La policia ha detingut a cinc xicots que de feia dies es dedicaven a accions estergides dels films de "gàngsters'' segrest de noia, petits furts, etc.

Com que la seva edat no arriba als 16 anys, han estat posats a disposició del Tribunal Tutelar de Menors.

EXPOSICIÓ ALS AMICS DE LES ARTS.

Avui i demà estaran exposades als Amics de les Arts, les obres dels pintors terrassencs destinades a l’ «Exposició d'Art Terrassenc» que dintre breus dies ha de tenir lloc a Paris.

DONATIUS DE JOGUETS A LA RESIDÈNCIA BUSQUETS.

Les treballadores ordidores de la casa Sala i Badrinas, en un gest simpàtic de tot elogi, han fet un donatiu a la Residencia per Infants Busquets d'una quantitat considerable de joguets.

TANCAMENT DE LES OFICINES DE LA CAIXA D'ESTALVIS.

Com en anys anteriors, la Caixa d'Estalvis de Terrassa tindrà tancades les oficines els dies 30 i 31 del mes actual, a l'objecte que el personal es pugui dedicar a les operacions de balanç dels comptes dels Imponents.

A LES MESTRES.

La Conselleria Municipal d'Assistència Social recomana a les mestres dels col·legits quines alumnes es dediquin a la confecció de labors, passin per dita Conselleria en els serà facilitada roba i filatura perquè ensems que serveixi d'instrucció, puguin elaborar-se prendes útils pels milicians i refugiats dels fronts de guerra.

UN INCENDI.

Avui a les tres de la tarda en el carrer del 10 de juliol, núm. 53. domicili de Maria Torres Piquer, vídua, s'hi ha produït un incendi degut a haver-se desprès una guspira del braser. S'han cremat dues bales d’alfals, un llit, alguns utensilis i un galliner. Les pèrdues en conjunt han estat valorades en unes 200 pessetes. Al lloc del sinistre hi han acudit ràpidament els bombers que han apagat el foc de seguida. També hi han fet acte de presència la policia, guàrdies d'assalt i guàrdia municipal.

Hem rebut el següent comunicat de la Junta de Seguretat (Departament d'Investigació).

No hay comentarios: