domingo, 1 de noviembre de 2020

Front, 21 de desembre de 1.936, pàg 2

SOSTRACCIÓ D'UNA BICICLETA.

Joan Cadevall Prunés, ha denunciat a la policia que li havia estat sostreta una bicicleta, que un seu germà li havia deixat, en un moment que havia entrat a la casa núm. 153 del carrer de Pare Llaurador.

BARALLES  ENTRE VEINAT.

Ha estat presentada una denúncia per Maria Folch Dosdat contra una veïna seva de la Carretera de Rubí, anomenada Joaquima, la qual, segons manifestacions de la denunciant va maltractar-la de paraula i obra.

NOTA D'ASSISTÈNCIA SOCIAL.

Es prega a tots els refugiats que han arribat després del 19 de juliol de zones en poder dels feixistes i dels fronts de guerra i que resideixin actualment a Terrassa, es personin a la Cuina Popular, qualsevol dia, de 10 a 11 del matí o de 3 a 5 de la tarda, per tal d'inscriure'ls a les llistes.

DONATIUS REBUTS A LA CUINA POPULAR.

B. R., 25 ptes.; Pere Pascual, 10; Caixa d'Estalvis, 500; Junta de Seguretat (departament de Guerra), 500; Unió Comercial i Industrial, 500; Melcior Guilli, 170'50. Total: 1.705’50 pessetes.

REUNIÓ D'ARTISTES PINTORS ALS AMICS DE LES AR'TS.

Es convoca, als socis pintors d'Amics de les Arts a la reunió que tindrà lloc demà dimarts, a dos quarts de vuit del vespre per preparar l’exposició que ha d'efectuar-se a Paris a profit del moviment antifeixista.

DISPENSARI MÈDIC.

Ahir foren assistit al Dispensari els següents accidentats:

Teresa Calaf Ribas, de 30 anys, del carrer Mendizàbal, 1 Baixos. Presentava ferides incises-contuses a la regió nectoriana al genoll dret i excoriacions en diverses parts del cos.

Leopold Martínez, de 34 anys i domiciliat al carrer Mendizàbal, 1 boixos. Presentava gran estrep molt irregular entre el llavi superior i la galta esquerre i diverses contusions.

Vicenç Cuello, de 26 anys i domiciliat a Barcelona al carrer Edison, 4. Presentava ferides Incises-contuses.

No hay comentarios: