martes, 10 de noviembre de 2020

Front, 30 de desembre de 1.936, pàg 2.

JUNTA DE CONTROL SINDICAL.

Aquesta Junta posa en Coneixement de tots els ciutadans que de comú acord amb la C.N.T i la U.G.T i també amb la Conselleria d’Economia d’aquesta localitat, han cregut de necessitat donar a conèixer la següent disposició:

Que a partir d'aquesta data i mentre durin les actuals circumstàncies tindran preferència a l’entrada al mercat els dissabtes al matí totes aquelles companyes que mitjançant un document que se'ls estendrà oportunament acreditin treballar en les indústries de guerra.

Esperem, doncs, que tothom sabrà respectar aquesta disposició, la qual cosa serà, en bé de tots.

DOS PLATS I AL CARRER!.

La Conselleria Municipal de Proveïments té a bé posar en coneixement de totes les fondes, hotels, bars i demés cases de dispesa que a partir d'aquesta data venen obligats a servir solament dos plats, a fi que el racionament estigui repartit equitativament.

Així ho diu una nota que ens ha estat facilitada per la Conselleria Municipal de Proveïments.

RADIO BENEFICENCIA LOCAL.

La crida de Ràdio Terrassa a profit dels milicians, desvalguts, hospitalitzats, etc., i també a favor de la Setmana de l'Infant, ha donat tan bon resultat, que una vegada més s'han palesat els sentiments caritatius dels nostres conciutadans. Tant les quantitats en metàl·lic com les joguines lliurades al local de la nostra Emissora, són ja en nombre molt crescut.

Per mitjà del seu micròfon, Ràdio Terrassa dóna compte diàriament d'aquests donatius.

TANCAMENT DE LES OFICINES DE LA CAIXA D'ESTALVIS.

Com sigui que en anys anteriors el personal de la Caixa d'Estalvis de Terrassa, pel motiu de fer-se festa, el dia primer de gener es podia  dedicar a les operacions de balanç dels comptes dels Imponents, aquest any, amb tot i que el dia primer d'any segons disposició de la Superioritat, serà dia de treball, les oficines de la indicada Institució també seran tancades amb el mateix objecte, a més dels dies 30 i 31 del corrent.

CUINA POPULAR.

Dissabte, dia 2 de gener, es liquidaran les factures pendents de pagament. Com de costum es pagarà de 3 a 5 de la tarda.

TROBALLA.

S'ha trobat al carrer de Cervantes, un paquet de pales d'ús domèstic que seran entregades a qui acrediti ésser, seves.

El qui les hagi perdudes pot passar per les oficines de la Cuina Popular, on estan dipositades.

EL DIA DE CAP D'ANY.

Com sia que diversos Consells d'Empresa de diferents fàbriques i tallers han preguntat al Departament de Treball, si el primer d'any es treballaria o seria festa com de costum, fem públic per a coneixement de tots, que és ordre terminant de la Conselleria de Treball del Govern de la Generalitat que quedin suprimides totes les festes intersetmanals de caràcter religiós.

SINDICAT AGRÍCOLA COOPERATIU DE RABASSAIRES DE TERRASSA.

EI Sindicat Agrícola Cooperatiu de Rabassaires, en la reunió que tingué lloc el dia 20 del corrent desembre en el cinema Doré, quedà nomenada per l'exercici 1.936-37 la Junta següent:

President, Félix Torres.

Vice-president, Pasqual Pasqual.

Secretari, Climent Cortada.

Vice-secretari, Josep Casasayas.

Tresorer, Ramon Jorba.

Comptador, Francesc Prat.

Vocals socials: Tomàs Senserric, Francesc Pascual i Antoni Andreu.

Vocals compra i venda; Jaume Sanahuja, Pere Massachs, Agustí Puig, Joan Casavella, Francesc Castanyer, Jaume Massana, Ramon Llobet, Joan Soler, Marcel·lí Morera l Joan Fontanelles.

No hay comentarios: