martes, 10 de noviembre de 2020

Front, 29 de desembre de 1.936, pàg 2.

LA FESTA DE PRIMER D'ANY

Com sia que diversos Consells d'Empresa de diferents fàbriques i tallers han preguntat al Departament de Treball, si el primer d'any es treballaria o seria festa corn de costum, fem públic per a coneixement de tots, que és ordre terminant de la Conselleria de Treball del Govern de la Generalitat que quedin suprimides totes les festes intersetmanals  de caràcter religiós.

JUNTA DE CONTROL SINDICAL.

Aquesta Junta posa en coneixement de tots els ciutadans que de comú acord amb la C.N.T i la U.G.T i també amb la Conselleria d’Economia d’aquesta localitat, han cregut de necessitat donar a conèixer la següent disposició:

Que a partir d’aquesta data i mentre durin les actuals circumstàncies tindran preferència a l’entrada al mercat els dissabtes al matí, totes aquelles companyes que mitjançant un document que se’ls estendrà oportunament acreditin treballar en les indústries de guerra.

Esperem, doncs, que tothom sabrà respectar aquesta disposició, la qual cosa serà en bé de tots.

TROBALLA DE PISTOLES.

En un torrent de Les Fonts, quan cercaven cargols, dos companys de la C.N.T. trobaren en un lloc amagat, una caixeta que contenia dues pistoles modernes i una de vella de llarg canó i grossos gallets, pròpia dels temps del duel.

Avisada la Conselleria de Defensa foren passades a recollir.

NO LLANCEU ELS POTS DE LLAUNA.

La Junta de Seguretat, departament de Defensa de Terrassa, prega a tots els ciutadans que tinguin llaunes i pots buits de conserva de qualsevol tamany com també metalls i plom i vulguin entregar-ho, facin el favor de passar per aquest Departament, que s’encarregarà de recollir-ho.

SORTIDA DE VOLUNTARIS.

Cap el front de guerra, sortiren ahir vespre una vintena de voluntaris, reclutats per la Conselleria de Defensa en la crida que feren als mobilitzats diumenge passat.

Amb la sortida d’aquests milicians voluntaris queda tancada la inscripció que hi havia oberta en aquell Departament amb motiu de la demanda de tres centúries

Se’ns diu que de rebre ordre de noves mobilitzacions es cridaran als minyons de les lleves que corresponen per torn.

LA CONSELLERIA D'ECONOMIA I LA SETMANA DE L'INFANT.

La Conselleria d'Economia posa en coneixement de tots els ciutadans que vulguin contribuir el millor èxit de la Setmana de l'Infant, que tindrà lloc de l'1 al 7 del mes de gener, que es reben tota mena de donatius en el seu local social del Raval de Fermí Galan.

TANCAMENT DE LES OFICINES DE LA CAIXA D'ESTALVIS.

Com en anys anteriors, la Caixa d'Estalvis de Terrassa tindrà tancades les oficines els dies 30 l 31 del mes actual, a l'objecte que el personal es pugui dedicar a les operacions de balanç dels comptes dels imponents.

DIVORCI.

Joaquim Vidal Marcet l Joan Adell Fontanet han sol·licitat el divorci, el qual els ha estat concedit pel procediment anomenat dc mutu dissentiment.

AVÍS A LES FAMÍLIES DELS VOLUNTARIS QUE PARTIREN AHIR.

A la Conselleria de Defensa hi han dipositades les robes que els voluntaris que marxaren ahir, deixaren en canviar-se de roba per tal d'equipar-se convenientment. Es prega a les respectives famílies que passin a recollir-les.

ARRIBADA DE TARONGES I MANDARINES.

Aquest matí han arribat per l'estació del Nord dos vagons de fruita, un de taronges l un de mandarines que seran distribuïts entre els venedors d'aquesta fruita.

No hay comentarios: