lunes, 2 de noviembre de 2020

Front, 22 de desembre de 1.936, pàg 2

DISPENSARI D’URGÈNCIA DEL SANATORI MÈDIC QUIRÚRGIC.

En les darreres vint-i-quatre hores s’han registrat els següents accidents: Pilar Soler, d’onze anys, domiciliada al carrer Topete, 62. Presentava ferida contusa superficial dreta.

El nen de 5 anys Lluis Casas per caiguda a la via pública, presentava una ferida contusa fronto-parietal dreta i ferida cama esquerra.

Han estat assistits al Dispensari Mèdic Municipal.

MULTA PER JUGAR AMB DINERS.

A Antoni Garí Casado, propietari d'un bar de la carretera de Rellinars li ha estat imposada una multa per la Comissaria d’Ordre Públic, de 25 pessetes, per haver permès que en el seu establiment es jugués a diners.

UNA BICICLETA ROBADA.

Un cambrer del cafè Comercial, situat al carrer Topete, anomenat Jaume Caprani, ha denunciat a la policia que li havia estat presa la bicicleta de la seva dona que guardava en una quadra propera a dit cafè. Aquesta bicicleta era marca "Pirey" i portava el núm, 224.

TREN APEDREGAT.

Diumenge, a quarts de sis del vespre, el tren núm. 224 que pujava de Barcelona, prop del quilòmetre núm. 3, fou apedregat per uns desconeguts que és de suposar serien xicots joves. Ocasionaren el trencament d'un vidre de la cabina, del conductor.

Per prevenir casos d'aquests que podrien tenir més greus conseqüències des d'ahir s'ha muntat vigilància per les vies.

FESTIVAL BENÈFIC.

La Comissió organitzadora del Festival a Benefici dels refugiats del front de guerra, autoritzat per la Conselleria d'Assistència Social i composta pels camarades; Francesc Barca, sergent d'Enginyers, i els soldats Manuel Ronzano, Isidre Puigdellívol i Jaume Busquets, tots del Grup d'Instrucció militar, fan públic que els treballs que es van efectuant per a la celebració d'una formidable Tómbola, amb funcions de teatre, partits de futbol i hoquei, prometen un èxit molt considerable.

De moment és difícil assenyalar dates per la celebració d'aquests actes, donat l'entusiasme que té aquest humanitari poble de Terrassa, sobretot, quan es tracta d'obres benèfiques, puix que a cada porta responen com bonament poden, la qual cosa suposa per a dita Comissió, un treball de temps indeterminat.

En properes edicions anirem donant compte de l'actuació de l'esmentada comissió, puix que fins al moment present es compta amb un gran nombre de gèneres i objectes diversos.

Donem les més expressives mercès en nom de tots els refugiats als que amb tanta generositat contribueixen en l'esmentat festival benèfic i convidem els que encara no hi han contribuït, que ho facin ben aviat.

ASSOCIACIÓ D'EMPLEATS I TÈCNICS (U. G. T.)

Convoquem a tots els nostres afiliats dependents del Ram de l'Alimentació a l'Assemblea general extraordinària, que tindrà lloc, en el Saló d'Actes de la U. G. T,, carrer Milícies Catalanes,: 48, el vinent dimecres dia 23, a les nou de la vetlla amb el següent ordre del dia:

1. Lectura i aprovació de l’acta anterior.

2. Informe de la Comissió nomenada per entrevistar-se amb la Unió Local de Cooperatives.

3. Precs i ' preguntes.

No hay comentarios: