viernes, 6 de noviembre de 2020

L’Acció, dijous 24 de desembre de 1.936 pàg. 2

DISPENSARI D’URGÈNCIA DEL SANATORI MÈDIC QUIRÚRGIC.

En les darreres vint i quatre hores s'han registrat els següents accidents:

Llorenç Serra, natural de Cervera de 46 anys d’edat, domiciliat al carrer Ponent 25, presentat contusions al peu esquerre.

Ha estat curat de ferida incisa en la monyeca dreta, el jove de 17 anys, Francesc Jiménez, natural d’Almeria, i domiciliat al carrer S. Pau 26.

NOTES DE LA COMISSIÓ MUNICIPAL DE SANITAT.

La Comissió Municipal de Sanitat es complau en assabentar als Comitès de Fàbriques, Col·lectivitats i a totes les entitats en general, que per a trobar ajut a la seva tasca sanitària i a la millor assistència dels ferits i malalts del nostre Sanatori Mèdic Quirúrgic, ha posat en circulació un segell sanitari que al preu de deu cèntims es podrà adquirir a l’estatge de la Comissió, carrer de Joan Pomés, número, 20.

Aquesta Comissió espera que tots els terrassencs voldran contribuir en la mida a cadascú possible, donant ajuda a la tasca sanitària de la població.

Es fa avinent a tots els que necessitin Fulls Mèdics d'Alimentació, que les hores de despatx d'aquests Fulls són, de 10 a 12 del matí i de 4 a 7 de la tarda, en les Oficines de la Comissió Municipal de Sanitat carrer Joan Pomés numero 20, i que van timbrats amb un segell de deu cèntims d'ajut a la tasca sanitària terrassenca.

REORGANITZACIÓ DE LA DISTRIBUCIÓ EN EL MERCAT DEL TRIOMF.

En aquest mercat el proper dissabte, començarà la venda a les 5 del matí pel motiu que els torns d’adquisició, puguin finalitzar més aviat o sigui, a les 10 del matí, Essent el darrer torn a les 10 del matí, serà possible disposar de més temps per a fer el dinar, cosa que en els dissabte anterior era la millor preocupació del públic.

Es d'esperar que tothom sabrà fer-se càrrec que aquesta disposició és donada amb la bona intenció que el personal tingui el màxim de facilitats amb el mínim de molèsties.

També cal aconsellar que sàpiguen comprendre que els torns han estat establerts per a evitar aglomeracions incontenibles que fan que es cometin atropells de tota mena, els quals tots hem d' estar disposats a evitar, en la mesura de les nostres possibilitats.

Es precís així mateix, advertir als companys de la barriada, que procurin convèncer les seves companyes de que aquest sistema assegura el repartiment dels articles que justegen i permet que n'hi hagi per a tothom. Per tant, si en entrar al mercat elles veuen que a la taula on tenen intenció d'atiar en aquells moments, hi ha més de cinc persones, que es dediquin a comprar els altres articles que no necessitin i que no s'estacionin passant un temps inútil.

DEMANDA DE REPRESENTANT.

El Col·legi d'Agents Comercials U.G.T., ha rebut una demanda de representant d'una casa dedicada a l'elaboració de «Carbonillo». A tots els companys als quals interessi aquesta representació, són invitats que passin per la secretaria d'aquesta entitat.

UNA ALTRA NOTA DE LA MATEIXA ENTITAT.

Es prega a tots els companys afiliats al Col·legi d'Agents Comercials U.G.T, que passin amb la major urgència possible per la Secretaria General per informar-los d'un assumpte de molt interès.

ALS MESTRES EN GENERAL.

Preguem a tots els companys que vulguin contribuir a la Setmana de l'Infant que aportin llurs donatius a la secretaria de la Secció de Mestres, on s'apleguen tota mena d'objectes infantils, joguines, d'abric, escolars, etc., per tal d'equipar degudament els nens refugiats, abandonats, orfes i tots els que tinguin necessitat d'un ajut nostre,

No hay comentarios: