domingo, 29 de noviembre de 2020

Front, edició de dijous, 14 Gener 1937, pàg. 2

NOVA JUNTA DE LA SECCIÓ EXCURSIONISTA DEL CENTRE ARAGONÈS En la reunió celebrada últimament, es procedí a la renovació de càrrecs de la Junta que quedaren vacants, essent nomenats els següents companys:

President, Vicenç Suelves; Tresorer, Jaume Soteras; Secretari, Jaume Olivella; Comptador, Ramon Sant; Vocal primer, Joan J. Zurita; Vocal segon, Pere Magrans; Vocal tercer, Antoni Turó.

LA TÓMBOLA ORGANITZADA PEL GRUP D'INSTRUCCIÓ MILITAR.

Els organitzadors de la tómbola que aquests dies ha estat instal·lada a la Rambla d'Egara fan avinent a totes aquelles persones que havent estat afavorides amb algun premi, hagin de passar a recollir-lo, ho facin el més tard per tot el dia de demà.

Els premis que passat demà no hagin estat recollits seran lliurats a Assistència Social.

SOSTRACCIÓ DE PECES DE TELA.

El Consell d'Empresa de la casa Pont Aureli i Armengol, feia dics que observava que del seu magatzem desapareixien algunes peces de tela.

Els companys que composen el Consell d'Empresa d'aquella casa, malfiant que d'aquests furts, en podien ésser autors algunes empleades de la mateixa casa, advertí la policia del que succeïa, la qual mobilitzada detingué a algunes dependentes.

Efectuats uns registres en els domicilis de les detingudes varen donar per resultat la troballa de les esmentades peces en la casa de dues dependentes, les quals han passat a disposició del Jutjat d'Instrucció.

TROBALLA D’UNA CAIXA DE CABALS REBENTADA.

En el Sanatori de Torrebonica s'ha trobat una petita caixa de cabals esbotzada . i de la qual n'havia estat robada la quantitat que se suposa contenia el seu interior.

La policia practica actives gestions per descobrir els autors del furt.

AVÍS IMPORTANT DE LA JUNTA PASSIVA DE LA POBLACIÓ CIVIL.

La Junta dc Defensa Passiva de la població civil d'aquesta ciutat, fa públic per mitjà de la present, nota que demà passat dissabte, dia 16 del corrent, a les 4 de la tarda es faran proves per mitjà de les sirenes instal·lades a la nostra ciutat.

El que es comunica a tots els ciutadans per als efectes pertinents.

NOTA DE LA JUNTA DE REVISIÓ DE SANITAT DE GUERRA.

La Junta de Classificació i Revisió del Consell dc Sanitat de Guerra, cita per última vegada a tots els individus compresos en les lleves dels anys 1932 a 36 inclusiu i que en data 18 de desembre passat no es presentaren a revisió, per tal que el proper divendres, dia 15 del mes que som i hora de les 9 del matí, es presentin a l'Hospital General de Catalunya de Barcelona (abans Hospital dc St. Pau) a fi de procedir a la mateixa.

ELS MILICIANS TENEN FRED.

Havent-nos demanat els milicians del front peces de roba per abric, preguem a les famílies de Terrassa que tinguin abrics, suèters, americanes i altres peces usades o no, i vulguin ajudar als que es baten al front contra el feixisme, que en facin donatiu al Socors Roig del P. O. U. M. (Milícies Catalanes, 55), de 6 a 8 del vespre o al local social del P. O. U; M. (Joaquim Maurin, 40), a qualsevol hora del dia.

SINDICAT DE CONTRAMESTRES "EL RADIUM" (U. G. T.).

Es convoco a tots els afiliats d'aquest Sindicat, a la reunió general que tindrà lloc el proper divendres, dia 15 del corrent, a les 9 i mitja de la nit, en el nostre local. Milícies Catalanes, 48, amb el següent ordre del dia;

1. Lectura de l’acta anterior.

2. Nomenament dels companys, que han d'entrar a formar part de la Junta.

3. Orientacions Sindicals. i

4. Prec i preguntes.

Donada la importància d'aquesta reunió se us prega l'assistència.

MÉS DETALLS PROP DEL MÍTING DE LA U. G. T.

Han quedat ja concretats els companys que el proper diumenge dirigiran la paraula al poble de Terrassa en nom de la U. G. T. i al Cinema Rambla. Pel Comitè Local parlarà Ballbé; Mira, pel Secretariat Comarcal; Moix, pel Comitè de Sabadell, i Duran Rossell, pel Secretariat de Catalunya. Així mateix s'ha activat ja la propaganda a tota la comarca del Vallès Occidental, per tal que hi assisteixin el major nombre de militants possible. Aquest Míting serà radiat per l'emissora local.

ASSOCIACIÓ D'EMPLEATS i TÈCNICS (U. G. T.).

Secció Ram de l’Alimentació. —L'Associació d'Empleats l Tècnics, fa avinent a tots els detallistes del Ram de l'Alimentació, que d'acord amb la Conselleria de Proveïments han de tenir els seus establiments tancats tots els dissabtes a la tarda fins a nova ordre.

SINDICAT DEL RAM DEL VESTIR (U. G. T.).

Es convoca a tots els afiliats del Ram (Secció Sastreria) a la reunió general extraordinària, que tindrà lloc demà divendres dia_15, a les 7 i quart de la tarda, en el nostre local Milícies Catalanes 48, amb el  següent ordre del dia:

1. Lectura i aprovació de l'acta anterior.

2. Donar compte dels canvis soferts per la Junta.

3. Estat de comptes.

4. Orientacions a seguir.

5. Precs i preguntes.

Donada la importància d'aquest acte se us prega l'assistència.

EL DISSABTE I DIUMENGE ES PODRÀ ANAR A CAÇAR.

Havent estat sol·licitada per mitjà de la Comissió municipal de Seguretat local, d'acord amb la d'Agricultura, la necessària autorització per tal de donar batudes amb armes de foc a l'objecte d'exterminar els animals de tota mena que constitueixen un perill permanent per l’aviram, les collites i els conreus, la Conselleria d'Agricultura de la Generalitat de Catalunya, atenent els motius justificats de la susdita sol·licitud, per resolució de data 12 del mes que som s'ha dignat autoritzar la batuda amb armes de foc per l'extermini d'animals de tota mena que puguin constituir un perill a l'avicultura i conreus en general, que es practicarà amb estricta subjecció al que disposen els articles 41 I 42 de la vigent llei de Caça, autorització que es limita pel que aquest terme municipal respecte solament per durant els dissabtes i diumenges de cada setmana, i mentre una nova ordre no disposi el contrari.

Es recomana ensems, que els caps de caça comestible que s'obtinguin d'aquestes batudes, siguin entregats als establiments benèfics i d'assistència social de la nostra ciutat.

EL CORREU DE QUICENA SORTIRÀ DIVENDRES.

Es fa avinent a tots els familiars i coneguts dels milicians destacats al front de Quicena, que el correu d'aquesta setmana sortirà el divendres al matí. Per tant, tots els paquets i cartes que vulguin portar-se pot fer-se fins el dijous al vespre, en el mateix local del Socors Roig del P. O. U. M. Milícies Catalanes, 55.

No hay comentarios: