martes, 10 de noviembre de 2020

L’Acció, dimarts 29 de desembre de 1.936 pàg. 2

RADIO-BENEFICÈNCIA LOCAL.

Ràdio Terrassa, adaptant-se a les actuals circumstàncies, ha establert un extens servei benèfic a profit dels milicians, desvalguts, hospitalitzats, etc. A més contribuirà a mesura de les seves estimables possibilitats, a favor de la Setmana de l’Infant que s'escau de l’1 al 7 del propvinent gener.

A tal fi, l’emissora local recollirà donatius dels que vulguin lliurar-los al seu local social. Pel seu micròfon donarà compte diàriament dels citats donatius.

NOTA DE LA JUNTA DE SEGURETAT.

(Departament de Defensa de Terrassa).

Aquest Departament, prega a tots els ciutadans que tinguin llaunes i pots buits de conserva del tamany que siguin, com també metalls i plom, i vulguin entregar-ho, faran el favor de passar per aquest Departament, que és el que s'encarregarà de recollir-ho.

UNA NOIETA LLENGUDA.

Francesca Ferrer Carol que viu al carrer Donoso Cortés, ha denunciat a una nena de vuit anys per insults gravíssims.

DIVORCI.

Joaquim Vidal i Marcet i Joana Adell I Fontanet s'han divorciat per mutu dissentiment aquest matí.

UNA ALTRA REUNIÓ DE LA JUNTA DE DEFENSA.

S’ha reunit altra vegada la Junta de Defensa Passiva de la Població Civil, la qual com poden veure els nostres lectors és activa de mena.

UNS QUE CERCAVEN CARGOLS I TROBEN ARMES.

Dos militants de la C, N. T. aficionats a la caragolada, ahir varen donar compte al Comitè de Defensa, que en el torrent de Les Fonts havien trobat cercant cargols, una caixa sospitosa. Personats en aquell lloc varen veure que la dita caixa contenia dues pistoles corrents i una de desafiament.

HAN ARRIBAT TARONGES I MANDARINES.

Els comerciants de taronges han pogut aquest matí proveir-se de taronges i mandarines, car n'han arribat dos vagons avui.

VOLUNTARIS QUE SURTEN CAP AL FRONT.

Dels voluntaris de la crida que feu dissabte i diumenge per anar al front, ahir en sortiren 17 cap al seu destí.

Es prega que els familiars d'aquests milicians que passin per Defensa per tal de recollir la roba que hi deixaren.

NOTA DE LA CONSELLERIA D'ASSISTENCIA SOCIAL.

Es prega a totes les mestresses d'escola per a que estimulin a les seves alumnes per la confecció de roba destinada als refugiats dels fronts de guerra. Al mateix temps de constituir una ensenyança per les noies, representarà un ajut molt necessari en aquests moments. A la Conselleria d'Assistència, es facilitarà material per aquestes confeccions.

SINDICAT DEL FABRIL I TÈXTIL(U. G, T.).

El Sindicat de Fabril i Tèxtil (U, G. T.). El Sindicat del Fabril i Tèxtil (U.G.T.), posa en coneixement a tots els seus afiliats que té oberta una llista per a recollir refugiats de les regions dominades pel feixisme. Tots els nostres associats poden passar tots els dies de 3 a 8 de la tarda per Secretaria, a 6 d’inscriure's.

No hay comentarios: