jueves, 5 de noviembre de 2020

Front, 24 de desembre de 1.936, pàg 2

DISPENSARI MÈDICS.

En les darreres vint-i-quatres hores s’han registrat els següents accidents:

Llorenç Serra, natural de Cervera, de 46 anys d’edat, domiciliat a Ponent 25, presentava contusions en el peu esquerre

Ha estat curat de ferida incisa a la munyeca dreta, el jove de 17 anys, Francesc Jiménez, natural d’Almeria i domiciliat al carrer Sant Pau, 26.

RECAPTACIÓ DE CONTRIBUCIONS I CÈDULES.

Fins el dia 31, del corrent mes estarà oberta la Recaptació en període voluntari de les contribucions de la Generalitat i de l’Estat del tercer i quart trimestre i les cèdules personals d’aquest any, tots els dies feiners (dissabte inclusius) de 9 a 12 del matí.

DONATIUS A LA CUINA POPULAR.

Indústria Socialitzada de Pastes, 100 quilos, de pasta,

Ferreteria Paloma, dues dotzenes de coberts.

Baldomer Trenchs, 32 litres d'oli.

Junta de Defensa, 30 quilos d'arròs.

Junta de Defensa, 10 quilos de pasta.

CAP D'ANY ALS FRONTS.

Amb motiu d'aquesta diada hi haurà un servei extraordinari de paquets per a tots els fronts de guerra.

A Boy-Scouts de Catalunya, Milícies Catalanes, 41, es reben tots els encàrrecs fins el dissabte dia 26 al matí.

NOTES DE LA COMISSIÓ MUNICIPAL DE SANITAT.

La Comissió Municipal de Sanitat es complau en assabentar els Comitès de Fàbriques, Col·lectivitats i a totes les entitats en general, que per a trobar ajut a la seva tasca sanitària i a la millor assistència dels ferits i malalts del nostre Sanatori Mèdic-Quirúrgic, ha posat en circulació un segell sanitari que al preu de deu cèntims es poden adquirir a l'estatge de la Comissió, carrer dc Joan Pomés, número 20.

Aquesta Comissió espera que tots els terrassencs voldran contribuir en la mida a cadascú possible, donant ajuda a la tasca sanitària de la població.

Es fa avinent a tots els que necessitin Fulls Mèdics d'Alimentació, que les hores de despatx d'aquests Fulls són de deu a dotze del matí i de quatre a set de la tarda, en les oficines de la Comissió Municipal de Sanitat, carrer de Joan Pomés, núm. 20, i que van timbrats amb un segell de deu cèntims d'ajut a la tosca sanitària terrassenca.

NOTA DEL SOCORS ROIG DEL P. O. U. M.

Havent-nos demanat els milicians del front peces de roba per abric preguem a les famílies de Terrassa, que tinguin abrics, jerseis, suèters, americanes i altres peces usades o no, i vulguin ajudar als que es baten al front contra el feixisme, que entreguin l'esmentada roba al local del Socors Roig del P. O. U. M.de 6 a 8 del vespre, o al local del P. O. Ù. M. (J. Maurin, 40), a qualsevol hora del dia.

SINDICAT DEL FABRIL·I TÈXTIL (U. G. T.)

El Sindicat del Fabril i Tèxtil (U. G. T.), posa en coneixement a tots els seus afiliats que té oberta una llista per recollir refugiats de les regions, dominades pel feixisme. Tots els nostres associats poden passar tots els dies de 3 a 8 de la tarda per Secretaria, a fi d'inscriure's.

NOTA DEL SINDICAT DEL FABRIL I TÈXTIL (U. G. T.)

El proper dissabte, a les deu i mitja del matí celebrarà reunió de Juntes i militants, a fi de comentar el Decret de Col·lectivitzacions i la Ponència U. G. T, i CNT.

No hay comentarios: