viernes, 6 de noviembre de 2020

L’Acció, divendres 25 de desembre de 1.936 pàg. 2

EL CAP D’ANY DEL MILICIÀ

La Comissió de Cultura va acordar en celebració del «Cap d’Any del milicià» efectuar la repartició d’una existència de vins generosos destinant-la íntegrament per als herois que lluiten contra el feixisme amb l’arma la mà.

Ahir i avui s’ha procedit al lliurament als domicilis socials de la part que proporcionalment pertoca a les organitzacions.

NOTA DEL SECRETARIAT LOCAL (U.G.T.).

Queden convocades totes les Juntes i militants al Ple que es celebrarà avui divendres a les deu de la vetlla, en el nostre local. Milícies Catalanes, 48.

LA SEGONA EMISSIÓ DE L’ESTUDIANT.

Demà dissabte a un quart de dues de la tarda es transmetrà pel micròfon de Radio Terrassa la segona emissió setmanal que patrocina la F.N.E.C.

Aquesta emissió és de gran interès pels estudiants puix que en ella un company explicarà la mobilització de l’estudiant i cada una de les seves seccions d’aquesta manera cada estudiant podrà enrolar-se a la que prefereixi.

També adreçarà la paraula a les companyes estudiants, un membre de la secció femenina.

ALS FAMILIARS DE LES COLUMNES TARRAGONA I LLIBERTAT.

Es comunica als familiars de la U.G.T., de les columnes Tarragona i Llibertat, que poden portar paquets fins dimarts a les 8 de la nit per tal de que puguin ésser entregats a l’autocamió que sortirà vers Letux, Almonieta i Tardienta, el dimecres al matí.

NOTA DE LA CONSELLERIA DE PROVEÏMENTS.

S’adverteix a tots els ciutadans, que demà dissabte estaran suficientment proveïts els mercadals, de totes menes de carns i es recomana que s’evitin aglomeracions a les portes, amb el fi d’anar amb tota normalitat i evitar els lamentables incidents produïts per les imprudències.

L’entrada als mercadals es farà per torns de manera que vagin entrant els uns per un lloc els altres per l’altra.

NOTA DE L’ALCALDE.

Per tal que l’assaig de Concentració Sanitaria del dissabte doni els rendiments d’eficàcia que del mateix s’esperen, la Presidència del Consell Municipal requereix als terrassencs perquè compleixin estrictament allò disposat pel Ban de data 17 del mes en curs.

No hay comentarios: