domingo, 15 de noviembre de 2020

L’Acció, edició dilluns, 04 de Gener de 1.937, pàg. 2

DONATIU DE JOGUINES.

La Conselleria d’Assistència Social fa remarcar amb goig el gest dels treballadors de la casa Joan Sanllehí els quals, recordant que hi ha molts infants a la nostra ciutat que han tingut de deixar la seva llar, han entregat en aquesta Conselleria un sens fi de joguines per tal que els hi siguin repartides durant la Setmana de l’Infant.

TRASLLAT DE LA COMISSARIA MUNICIPAL DE SANITAT.

La Conselleria Municipal de Sanitat s’ha traslladat a la Casa de la ciutat, en els baixos on abans hi havia l’antic jutjat.

ARRIBADA DE REFUGIATS.

Aquesta tarda s’espera un autocar amb refugiats de Madrid recollits pel Socors Roig del P.O.U.M. S’instal·laran en la casa número 26 del carrer Joaquim Maurin, que des d’ara s’anomenarà «Refugi Maurin».

DONATIUS A LA RESIDÈNCIA BUSQUETS.

Del Comitè d’Investigació s’ha rebut a la Residència Busquets:

5 quilos de cigrons, 6 quilos d’arròs, 8 quilos de guixes, 2 de sucre, 2 pots de llet i 7 quilos de mongetes.

TROBALLA D’UNA RODA DE COTXE.

A la Comandància de la Guàrdia Urbana s’hi troba recollida una roda neumàtic d’automòbil, trobada ahir al carrer Maurin, i que s’entregarà a qui acrediti ésser-ne amo.

SESSIONS DE CINEMA PELS INFANTS.

La Conselleria de Cultura, organitza per a la propera setmana unes sessions especials de cinema dedicades als infants.

NOTA DEL SINDICAT DE TREBALLADORS SANITARIS.

Companys Sanitaris de Terrassa:

En nom de la Federació Sanitària de Catalunya, organisme que controla tots els Sindicats de la Regió adherits a la nostra Central U.G.T., tinc el deure d’adreçar-me a vosaltres per pregar-vos assistiu avui dilluns, dia 4 de gener, a les 10 de la vetlla a la reunió general del nostre Sindicat per tal d’orientar-lo amb les vertaderes normes sindicals que són el programa fonamental de la nostra existència, ja que en agrupar els Sindicats d’Indústries, professions, etc amb la Federació, els primers passem a dependre dels segons i els segons del Comitè Central, sens que cap més organisme pugui fer obstrucció a la seva obra.

També és imprescindible la vostra assistència per resoldre d’una vegada per sempre els problemes professionals que tenim pendents i que són de vital interès per tots vosaltres.

Essent la primera vegada que aquesta Federació es posa en contacte amb vosaltres, esperem que no faltarem a la crida que complint ordres nostres, ja us hauran fet els dirigents del vostre Sindicat.

DISPENSARI D'URGÈNCIA DEL SANATORI MÈDIC QUIRÚRGIC.

En les darreres vint-i-quatre hores s'han registrat els següents accidents.

Florència Maniesa de 43 anys d'edat domiciliada al carrer Enric Fontbernat 42, presentant ferida en el avantbraç esquerre per una mossegada de gos.

Ha estat curat de ferida incisa-contusa regió superficial dreta, Isidro Sap, de 25 anys, domiciliada a Can Sabater.

Teresa Bonet de 27 anys domiciliada al carrer de P. Torres 145, presentant segons diagnòstic del Dr. de guàrdia ferida al polze i índex dret, a causa d'una caiguda.

IMPORTANT DONATIU DEL CENTRE EXCURSIONISTA.

Aquesta entitat en la seva darrera reunió general extraordinària celebrada el dia 1 de desembre proppassat, acordà, fer donatiu al Museu Comarcal de la sivella visigòtica que formava part, de la Col·lecció arqueològica.

NO ES POT MENJ AR TANT

La Conselleria Municipal de Proveïments, posa en coneixement de totes les fondes, bars i cases de dispesa, que a partir del dia d'ahir, venen obligats a donar solament dos plats, per tal que el racionament estigui repartit equitativament.

LA SETMANA DE L'INFANT DE RÀDIO TERRASSA.

El local de la nostra Emissora es troba actualment convertit en un basar de joguines, lliurades per caritatius conciutadans que han respost a la simpàtica crida. Les aportacions en metàl·lic són també molt importants.

L'èxit assolit serà encara superat segurament aquests darrers dies, i això permetrà que puguin ésser un bon nombre els xamosos nens i nenes que podran ésser obsequiats.

Des del seu micròfon. Ràdio Terrassa dona compte diàriament d'aquests donatius.

NOTA DE LA JUNTA DE SEGURETAT (Departament de Defensa de Terrassa).

Aquest Departament, prega a tots els ciutadans que tinguin llaunes i pots buits de conserva del tamany que siguin, com també metalls i plom. i vulguin entregar-ho, faran el favor de passar per aquest Departament, que és el que s'encarregarà de recollir-ho.

NOTA DE LES SINDICALS DEL GÈNERE DE PUNT.

Les sindicals del Gènere de Punt, C. N. T. i U. G. T., posen en coneixement de tots els Comitès de Control i Consells d'Empresa que precisin d’agulles, platines o altres accessoris propis d'aquesta indústria, confeccionin una nota detallant la quantitat i classe del que els manqui a fi de portar a cap els treballs per a obtenir-ho.

Dita nota cal portar-la als sindicats respectius, abans del proper dimarts.

ASSOCIACIÓ D'EMPLEATS I TÈCNICS. (U.G.T.).

L'Associació d'Empleats i Tècnics recorden a tots els seus afiliats que vulguin passar pels efectes de cotització, que trobaran oberta la Comptadoria tots els divendres i dissabtes de 6 a 8 de la .vetlla.

PER LA SETMANA DE L'INFANT.

Ens notifiquen a la Conselleria d'Economia que en el dit departament es recullen donatius per a la Setmana de l'Infant.

No hay comentarios: