lunes, 30 de noviembre de 2020

L’Acció, edició divendres, 15 de Gener de 1.937, pàg. 2

S’HAN D'ADQUIRIR LES PLAQUES DE LLIURE CIRCULACIÓ.

A partir del dia 18 del mes que som, es despatxaran en el Negociat municipal d'Arbitris, les plaques corresponents el present exercici, que per la lliure circulació deuen portar tota classe de vehicles de tracció animal i bicicletes, incurrent en responsabilitat els propietaris dels mateixos que deixin de complir aquesta disposició.

Hores de despatx: tots els dies feiners de 12 a 1 i de 5 a dos quarts de vuit de la tarda. Els dissabtes de 10 a 12 del matí.

DEL FURT DE LA CASA «PONT, AURELL I ARMENGOL».

S'ha dictat aute de processament contra les dues empleades de la casa «Pont, Aurell i Armengol» i amb llibertat provisional amb 500 pessetes de fiança a cada una per garantir la responsabilitat que el seu dia pugui ésser-los-hi imposada.

Cal dir també que les processades han estat expulsades de casa on treballaven.

LA NOVA JUNTA DE LA SECCIÓ EXCURSIONISTA DEL CENTRE ARAGONÉS.

En la reunió celebrada últimament, es va procedir a la renovació de càrrecs de Junta que restaren vacants, essent nomenats els següents companys: President: Vicenç Suelves; Tresorer, Jaume Soteras; Secretari, Jaume Olivella; Comptador, Ramon Sant; Vocal primer, Joan J. Zurita; Vocal segon. Pere Magrans; Vocal tercer, Antoni Turà.

NOVA JUNTA DIRECTIVA DE LA S. C. JOVENTUT TERRASSENCA.

D'acord amb la renovació de càrrecs la nova Junta de Govern de la S. C. Joventut Terrassenca, ha quedat constituïda com segueix:

President, Joan Susana i Enric; Vicepresident, Josep Abelló i Sagristà; Secretari, Andreu Jorba i Bonastre; Vicesecretari, Jaume Marsó i Garriga; Tresorer. Josep Ribelles i Aguilar; Comptador, Enric Cardús i Montserrat; Bibliotecari, Francesc Pisas i Clot; Vocal, Miquel Sabaté i Solà i Vocal, Marti Rovira i Sala.

AVÍS IMPORTANT DE LA JUNTA PASSIVA DE LA POBLACIO CIVIL.

La Junta de Defensa Passiva de la població civil d'aquesta ciutat. fa públic per mitjà de la present nota que demà dissabte, dia 16 del corrent, a les 4 de la tarda, es faran proves per mitjà de les sirenes instal·lades a la nostra ciutat.

El que es comunica a tots els ciutadans per als efectes pertinents.

NOTA IMPORTANT DEL CONSELL MUNICIPAL, COMISSIÓ DE PROVEÏMENTS.

La Comissió de Proveïments d'aquesta ciutat, ha disposat que tots els dissabtes i a partir de demà, dia 16 del corrent, es tancaran totes les tendes de comestibles a la una de la tarda i s'obriran el dilluns a les vuit del matí.

REUNIÓ DEL FOMENT DE LA SARDANA.

Demà passat, diumenge, a dos quarts de 12 del migdia, el «Foment de la Sardana» d'aquesta ciutat efectuarà en el seu estatge social, Milícies Catalanes 55, la Reunió General Ordinària, per tractar dels següents assumptes:

Lectura i aprovació de l'acta anterior. Memòria. Estat de Comptes. Elecció reglamentaria dels càrrecs de Vicepresident, Secretari Comptador. Vocal I i Vocal III. Elecció de President i Vocal II, per dimissions d'aquests càrrecs. Proposicions. Precs i preguntes.

D'INTERÈS PELS CAÇADORS DE LA NOSTRA CIUTAT.

Per ordre d'aquesta Conselleria Municipal (Comissió de Seguretat Local) i d'acord amb el BAN publicat, posem en coneixement de tots els aficionats a la caça, que per a sortir tenen d'anar proveïts de la corresponent llicència.

Tot aquell que no compleixi aquesta disposició serà castigat severament.

L'EXTRAORDINARI MÍTING DE LA U. G. T.

Han quedat ja concretats els companys que el proper diumenge dirigiran la paraula al poble de Terrassa en nom de la U. G. T. i en el Cinema Rambla. Pel Comitè Local parlarà Ballbé; Mira, pel Secretariat Comarcal; Moix, pel Comitè de Sabadell; i Duran Rossell pel Secretariat de Catalunya.

Així mateix, s'ha activat ja la propaganda a tota la comarca del Vallès Occidental per tal que hi assisteixin el major nombre de militants possible. Aquest míting serà radiat per l'emissora local.

DESAPARICIÓ D'UNA RÀDIO.

Maria Soler Adrián que viu al carrer de Bartomeu Amat, 79, ha denunciat a la policia, que havia desaparegut del seu domicili un aparell de ràdio 3 vàlvules valorat en 150 pessetes, i d'altres objectes de no tanta importància.

Ella creu que els lladres varen entrar per una finestra.

SINDICAT DE CONTRAMESTRES «EL RADIUM» U. G. T.

Es convoca tots els afiliats d'aquest Sindicat, a la Reunió General que tindrà lloc avui divendres dia 15 del corrent. a les 9 i mitja de la nit en el nostre local, Milícies Catalanes.48, amb el següent ordre del dia:

1.er Lectura de l'acta anterior.

2.on Nomenament dels companys, que han d'entrar a formar part de la Junta.

3.er Orientacions Sindicals.

4,rt Precs i preguntes.

Donada la importància d'aquesta Reunió se us prega l'assistència.

No hay comentarios: