domingo, 8 de noviembre de 2020

Front, 28 de desembre de 1.936, pàg 2.

L'ASSAIG DE LA CONCENTRACIÓ SANITARIA DE DISSABTE PASSAT DAVANT LES POSSIBILITATS D’UN ATAC AERI.

Hem parlat amb el president del Consell Municipal, Jaume Figueres, de l'assaig del passat dissabte provenint les possibilitats d'un atac aeri facciós.

La impressió que n’havem recollit és que, deixant a part petites deficiències que en una propera ocasió poden sots sanar-se, l’assaig donà un bon resultat, doncs el públic respongué a les disposicions donades.

Sols es topa amb la dificultat de no poder tallar el corrent elèctric del barri de Can Palet ja que aquest fluid ve subministrat des de Barcelona.

 MILICIES PIRINENQUES.

Fem avinent a tots els familiars o persones delegades pel cobrament del subsidi de la primera quinzena de desembre dels allistats a aquestes milícies pirinenques que poden passar a fer efectiu dit cobrament dimarts dia 29, a la Junta de Seguretat (departament de Guerra, Junta de subsidis), de les 9 a la 1 del matí.

SOL·LICITACIÓ DE VOLUNTARIS.

Seguint disposicions del Conseller de Defensa de la Generalitat fou sol·licitada pel Departament de Guerra de la nostra ciutat, la incorporació de tres centúries de voluntaris per marxar cap el front de guerra.

Se’ns diu que ja n’hi ha una cinquantena d’inscrits i que van tramitant-se noves inscripcions. Encara que es prefereixen voluntaris, de no cobrir-se el nombre esmenat, és possible que es recordi a l’allistament forçós entre els actualment mobilitzats.

DISPENSARI MÈDIC.

En les darreres 24 hores s'han registrat els següents accidents:

Aurora Puigantell, d'11 anys d'edat, domiciliada en Concepció Arenal, 91, presentava ferida incisa al genoll dret de resultes d'una caiguda a la via pública.

Serafí Folch, de 28 anys, amb domicili al carrer de Sant Valentí, 19, presentant, segons diagnòstic del Dr. de guàrdia, ferida als dos braços a causa de les mossegades que li va ocasionar un gos.

No hay comentarios: