viernes, 29 de junio de 2018

El Dia, Edició dijous 14 de març de 1.935, pàg. 2


AIGUA.

Les pluges i nevades que aquests darrers dies han caigut per Terrassa i entorns, han produït que el nivell de l'aigua del Pantà de la Xuriguera augmentés mig metre. Actualment, l'alçària d'aigua que hi ha al Pantà, és la de 29 metres.

La quantitat més copiosa que el pluviòmetre ha marcat, és la de 63 litres per metre quadrat.

DEL SUMARI DELS PASSATS FETS.

Tenim notícies que dintre breus dies el Jutjat militar eventual que actua a l'Ajuntament de la nostra ciutat, trametrà a l'Auditor de Guerra el sumari dels fets revolucionaris ocorreguts a Terrassa i pobles de la demarcació, per tal que el senyor Ricard Ferrer dictamini si l'al·ludit sumari ha d'ésser elevat a Plenari.

Els senyors Sánchez Plaza i Palacios, han practicat durant el dia d'avui diverses, diligències relacionades amb aquesta causa.

ROBATORI.

Enric Talló i Talló, de 40 anys, amb domicili al carrer Primer de Maig, 77, ha cursat denúncia a la Comandància Municipal que del calaix del taulell que té a la tenda de la seva propietat, li havia estat sostret un moneder que contenia 50 pessetes en bitllets de banc i a més 30 pessetes en plata.

El denunciant ha dit que ignora completament qui pugui ésser l'autor del robatori.

CONCERT NEUS GAS

En els seus propòsits d’oferir a Terrassa l’actuació dels valors musicals més destacats de Calalunya, "Amics de les Arts'' ha encarregat un concert, que tindrà efecte el proper diumenge, a la notable violinista Neus Gas, la qual interpretarà un selecte programa.
L'acompanyarà al piano, la seva germana Hermínia.

No hay comentarios: