jueves, 7 de junio de 2018

El Dia, Edició dilluns 25 de febrer de 1.935, pàg. 2


SUSPENSIÓ.

A causa del fort vendaval de dissabte a la nit, la sessió de cinema del Teatre Recreu hagué d'ésser sospesa pels volts de les dotze, per haver succeït una avaria en la línia de conducció elèctrica.

CAIGUDA.

El nen de tres anys Antoni Argiles, habitant al carrer Prat de la Riba, 46, ha estat assistit al Dispensari Mèdic d'una ferida contusa al front que es produí en caure al seu domicili.

L'ATRACAMENT DE DISSABTE.

Serien les deu de la nit del darrer dissabte, quan quatre desconeguts efectuaren un atracament a la tenda de comestibles de Jaume Lladó i Alsina, situada al carrer de Newton, 191.

Els lladres anaven emmascarats i armats de sengles pistoles.

Com sigui que la filla de l'amo, Maria Lladó, donà crits d'auxili en notar la presència dels malfactors, un d'aquests, de jove aparença, l'agafà fortament pel coll, impedint-li cridar. Al mateix temps, els tres restants amenaçaven el Lladó, perquè lliurés la recaptació del dia, que pocs moments abans havia desat. Aquest, amenaçat de mort, no tingué altre remei que lliurar 500 ptes. que havia fet de calaix.

En un moment de descuit que els atracadors tingueren, l'atracat intentà fugir per una porta lateral, que dóna al carrer de Torrella, però en donar-se'n compte un d'ells, li engegà un tret que sortosament no el ferí.

Aleshores, els lladres fugiren amb tota rapidesa sense que fossin molestats, puix que la foscor i el vent huracanat que feia, foren factors que els ajudaren.

Reposats de l'ensurt, les víctimes donaren compte del fet a la policia i guàrdia municipal. Les autoritats es personaren al lloc del fet, sense que la batuda que varen donar per aquells voltants, donés un efectiu resultat.

ELS EMBRIACS.

Aquest matí, després d'haver dormit la borratxera al quarteret municipal, han estat alliberats dos individus, que ahir a la nit excitats pels vapors de l'alcohol promogueren un fort escàndol.

BARALLES.

Justa Gandàries, habitant al carrer Azcàrate, 131, i Carme Salvador, amb domicili al carrer de Lepant, 37, ahir a la tarda es barallaren per un fútil motiu.

Ambdues resultaren amb lleus lesions, i en la denúncia cursada al Jutjat Municipal, respectivament s'acusen d'ésser les agressores.

No hay comentarios: