martes, 5 de junio de 2018

El Dia, Edició dijous 21 de febrer de 1.935, pàg. 2


MENDICANTS EXPULSATS.

La guàrdia municipal, en continuació dels treballs que efectua per a la repressió de la mendicitat pública, aquest matí ha donat una batuda per la ciutat, recollint sis captaires.

Després d'haver estat socorreguts, s'ha procedit a la seva expulsió.

SALVATJADA.

Ahir a la tarda, un tren de passatgers ascendent de la línia del Nord, en passar pel pont de la Riera de las Arenes, d'aquesta ciutat, fou apedregat per uns desconeguts.

Sortosament no resultà lesionat cap passatger.

S'ha cursat denuncia de la salvatjada al Jutjat.

A LA MEMORIA D'UN BENFACTOR DE L'HOSPITAL.

La Junta de l'Hospital-Casa de Caritat, farà celebrar demà, a les 11, a la capella d'aquella santa casa, un ofici-funeral dedicat a Francesc Masana i Figueras (q. e. p. r.), en acció d'agraiment per la deixa important que el finat llegà al benèfic establiment.

ALLIBERAMENTS.

Cap al tard d'ahir, foren posats en llibertat definitiva, Florenci Vilaseca Altirriba i Manuel Pérez i Castro.

Ambdós feia dies que es trobaven detinguts a la presó local, procedents de Manresa, com a pressumptes complicats en l'atracament comès contra un cobrador de la vila de Gironella.

En un registre que la policia efectuà al domicili del Vilaseca, a Manresa, li fou trobada una pistola i 24 mil pessetes.

La llibertat ha estat dictada pel Jutjat que instrueix el sumari del fet de referència, per haver-se comprovat la seva no participació en el mateix.

ACCIDENT

Els doctors Cistaré i Sanmartín, de torn al Dispensari de la Mútua d'Assegurances, ahir varen prestar assistència a Francesc Puig i Subirachs, de 43 anys, qui treballant damunt una bastida de quatre metres d'alçària, tingué la desgràcia de caure, produïnt-se la fractura del braç esquerre i algunes altres ferides de consideració. Una volta practicada la primera cura, l'accidentat quedà hospitalitzat a la clínica de la «Mútua».


No hay comentarios: