viernes, 29 de junio de 2018

L’Acció, edició dijous 14 de març de 1935, pàg. 3


AMIC TRASLLADAT DE DOMICILI

El contractista d’obres, senyor Joan Llach i Feliu ha traslladat el seu domicili del carrer Salvador Seguí 61, pis, al carrer Llibertat 9, xamfrà Plaça de la Creu.

En assabentar-nos aital trasllat l’amic Llach ens ha reiterat el cordial lligam de la seva amistat, ensems que ens ha ofert el nou estatge per a tot allò que pugui convenir-nos.

Ho agraïm i corresponem l’oferiment.

LA CAUSA DELS FETS DEL SIS D’OCTUBRE A LA NOSTRA CIUTAT

Se’ns diu que dintre breus dies, els components del jutjat militar de la nostra ciutat, elevaran a l’auditor d’aquesta divisió, senyor Ricard Ferrer, el sumari que aquests senyors han confeccionat, en allò que es refereix al que succeí a la nostra ciutat, i als pobles de la seva demarcació durant les jornades del proppassat mes d’octubre.

Aquestes diligències seran portades a terme, per tal de veure si el senyor auditor considera que l’esmentat sumari pot passar a plenari, cosa que ja és gairebé completament segura.

ROBATORI DE MENOR QUANTIA.

Ahir a la tarda, el conciutadà Enric Talló i Talló, de 40 anys, domiciliat al carrer Primer de Maig, 77, es persona a la Comandància municipal de la nostra ciutat, per tal de denunciar un robatori comès al seu domicili.

Segons manifestà en la seva denuncia, li fou robat d’un calaix que tenia en el mostrador de la botiga, puix que el denunciant té una lleteria en l’esmentada casa, un moneder que contenia unes 50 pessetes amb paper de 25 pessetes i unes 30 pessetes amb xavalla.

Com sigui que de moment no compren qui pugui ésser l’autor de la subtracció, no es comentaran les recerques necessàries fins i tot que no es tinguin altres detalls de més importància.

Amb tot ha estat denunciat al robatori al Jutjat d’Instrucció de la localitat.

No hay comentarios: