jueves, 14 de junio de 2018

L’Acció, edició dimecres 6 de març de 1935, pàg. 2


ELS MEMBRES DEL JUTJAT MILITAR EVENTUAL DE LA NOSTRA CIUTAT SOFREIXEN UN ACCIDENT AUTOMOBILISTA

Pels volts de tres quarts de dotze del matí d’avui, els membres del Jutjat militar eventual que diàriament venen a la nostra ciutat per tal de confeccionar el sumari de ço que passà a la localitat el dia 6 d’octubre, han sofert un greu accident automobilístic.

A l’hora esmentada, i amb el cotxe propietat del terrassenc J. Geis i Bosch, del qual el tenien requisat, pujaven de Barcelona a l’interior del mateix el comandant senyor Sànchez Plaza, i el seu ajudant, l’alferes, Sr. Modest Palacios. Conduïa el cotxe l’assistent del senyor Sànchez Plaza, anomenat Enrich Laporte.

En ésser aquests a les immediacions de Papiol enfront mateix d’una fàbrica de paper propietat de Joan Capdevila, han trobat un carro que pausadament seguia la mateixa direcció que ells. El xofer del senyor Sànchez Plaza, per tal d’avançar camí ha intentat passar pel cantó esquerre del carro de referència, però amb tan mala sort, que en el mateix moment el carro dirigia la seva cavalleria a la mateixa direcció. El xofer per tal de no tirar-se sobre el carro, ha girat un xic més la direcció del cotxe cosa que ha fet que en la comprensible tribulació del moment anés a parar contra un arbre de la carretera.

Els ocupants han sortit expel·lits dels seus seients anant a parar en el vidre del cotxe, el qual s’ha trencat produint algunes ferides als ocupants. El xofer ha resultat il·lès.

El cotxe ha quedat completament destrossat en la seva part esquerre del davant.

A continuació i amb un cotxe particular que ha passat per aquell lloc han estat traslladats els accidentats a la nostra ciutat, conduint-los a la Mutua d’Assegurances de la localitat per tal que fossin guarits convenientment, cosa que ha estat portada a terme amb tota cura pel doctor Cistaré.

Immediatament han estat moltes les persones que s’han dirigit a l’esmentat lloc, per tal d’interessar-se per la sort dels accidentats.

El diagnòstic que d’ells s’ha fet és el que segueix; comandant senyor Sànchez Plaza, ferida incisa contusa en el front en una llargada d’uns 6 centímetres, altre ferida a la cama esquerre i magolament general.

Alferes senyor Modest Palacios: ferida contusa a l’índex dret, vàries erosions en alguns dits com així també en diverses parts del cos. Pronòstic reservat.

Desitgem de tot cor que les ferides de tan dignes militars siguin de fàcil guariment.


No hay comentarios: