miércoles, 6 de junio de 2018

El Dia, Edició dissabte 23 de febrer de 1.935, pàg. 2


CONCERT.

La Banda municipal, demà, diumenge, de les 12 a la 1 del matí, donarà un concert al Centre Social, el qual estava anunciat pel passat diumenge, i no pogué celebrar-se per trobar-se malalts alguns professors.

ELS GOSSOS.

El nen de tres anys, Josep Segarra, habitant al carrer de Transversal, 68, fou curat al Dispensai i d'unes ferides a la cama esquerra, que li produí un gos en mossegar-lo.

L'animal, que és propietat de l'estadant de la casa núm. 63, del mateix carrer, ha estat recollit per la guàrdia municipal i posat en observació, per comprovar si presenta símptomes de ràbia.

S'ha cursat denúncia al Jutjat.

IMPRUDENCIES

Francesc Castellanos, de 12 anys, domiciliat al carrer Salvà, 66, fou assistit al Dispensari Mèdic, de commoció cerebral, hematoma superciliar dreta i masegament general, lesions que es produí en caure violentament a terra, a la Rambla d'Egara, en deixar-se anar per baixar d'un camió, a la part posterior del qual havia pujat.

Practicada la primera cura, l'accidentat passà al seu domicili.

Amics de les Arts
EXPOSICIÓ DE «SILUETES METALLIQUES».

Demà, al migdia, s'obrirà una interessant exposició de «Siluetes metàl·liques», deguda al conegut artista badaloní E. Pujó i Santaló.

Aquesta exposició constarà d'una cinquantena d'obres.

LA CONFERENCIA DE DEMA.

Demà diumenge, a dos quarts de dotze del matí, el doctor Bartomeu Oliver, donarà en la sala d'actes del Conservatori, la darrera de les conferències corresponents al Curset pedagògic que ha vingut desenvolupant amb tant d'encert en aquella casa.

No cal consignar que tant la vàlua del Dr. Oliver, com el creixent interès que ha sabut donar a les seves dissertacions, faran que demà es reuneixin al Conservatori, tots els nombrosos inscrits a aquest curset, per tal de testimoniar les seves simpaties al prestigiós conferenciant, i cloure amb el mateix èxit que han obtingut les precedents converses, el curset que demà fineix.


No hay comentarios: