jueves, 28 de junio de 2018

La Veu de Catalunya, edició del 12 de març de 1.935, pàg. 10


Els estudiants terrassencs, dijous passat, commemoraren amb diversos actes la diada de llur patró Sant Tomàs D’Aquino. El primer d’aquests actes consistí en una Missa de Comunió general, a dos quarts de nou, al temple parroquial del Sant Esperit, la qual es veié extraordinàriament concorreguda. Oficià el R. P. Lorente, rector de l’Escola Pia de Terrassa, i pronuncià una eloqüent plàtica el senyor regent-arxipreste de l’esmentada parròquia, doctor Ramón Sanahuja. El nombre de joves estudiants que combregaren en aquella missa, fou realment extraordinari, com poques vegades s’havia vist.

Tant al matí com a la tarda, es celebraren els anunciats actes esportius i teatrals que s’havien preparat per a festejar la diada.

En un magnífic autocar partiren, ahir al migdia, la secció de hockey del Terrassa F.C. amb direcció a València, per tal de disputar-se l’eliminatòria del Campionat d’Espanya amb els campions llevantins.

Acompanyen els jugadors els directius del Terrassa F.C. i diversos aficionats. En cotxes particulars van molts compatricis que s’han traslladat a València per tal de presenciar l’encontre.

El Grup Benèfic de Carreters de Sant Antoni Abat ha lliurat a l’Ajuntament la quantitat de 200 pessetes per tal que siguin repartides entre el Sant Hospital i L’Asil Busquets.

No hay comentarios: