jueves, 7 de junio de 2018

El Dia, Edició dilluns 25 de febrer de 1.935, pàg. 2


EL VENDAVAL

A conseqüència del vent huracanat que ha fet tota la nit, la casa número 9 del carrer de Salvador Seguí, domicili de Pasqual Teixidó, ha quedat sense Teulada.

També aquest matí, el vendaval ha començat a fer caure teules de la casa número 22 del carrer Cervantes.

Sortosament, cap d’aquests accidents no ha causat desgràcies personals.

OBRER PREMIAT

Ens assabentem que el Jurat designat per a adjudicar els Premis establerts pel llegat del malaguanyat Arquitecte Municipal, ha premiat el peó de la casa Joan Salvatella, N'Antoni Gil i Camanyes, amb la quantitat de dues-centes cinquanta pessetes per la seva continuïtat a la casa al·ludida (35 anys).

Felicitem l'obrer premiat, així com també al patró Sr. Salvatella, per ésser aquest acte el reconeixement d'una recta i continuada conducta, ja que d'altra manera no hauria estat possible una tan llarga convivència.

HOME LESIONAT.

Continua hospitalitzat, Dídac Martínez, de 65 anys, habitant al carrer de Pintor Viver, el qual la nit del passat diumenge, fou recollit per l'Ambulància al carrer de Catalunya, lloc on sofrí una caiguda.

Les lesions que es produí, són d'alguna consideració. La primera cura li fou practicada al Dispensari Mèdic.

Fins avui no ha pogut declarar els seus noms i domicili, puix que el seu estat no li ho permetia.

EL DESCARRILAMENT D'ANIT.

Amb motiu del descarrilament que ahir a la nit succeí a la línia del Nord, prop de Cerdanyola, durant el mati d'avui han circulat amb irregularitat els trens de passatgers i de mercaderies.

El tren sinistrat és de càrrega. De resultes de la violència del descarrilament, set vagons sortiren de la via, sofrint desperfectes.

El guarda de la Companyia del Nord, Manuel Digón i Elias, que anava de servei al comboi, resulti greument ferit.

Fou conduït amb rapidesa a Barcelona, on ingressa a l'Hospital Clínic.


No hay comentarios: