miércoles, 27 de junio de 2018

L’Acció, edició dimarts 12 de març de 1935, pàg. 2


L’AMIC PETXAMÉ I ELS PARES ADOPTANTS.

Amb motiu de l’alliberament provisional que gaudeix els nostre amic i exconseller regidor suspès del nostre Ajuntament, en Josep Petxamé, són nombroses les lletres de cordial salutació i enhorabona que rep de tot arreu i, molt singularment, de moltíssims matrimonis que procedents de la Casa de Maternitat i Expòsits tenen adoptats tendres fillets.

Com recordaran els nostres lectors, era l’ànima del moviment de redempció infantil. Ara, novament, abrandat pels entusiasmes que l’inspiraven, continuarà lluitant incansablement fins a assolir dels Poders Públics la transferibilitat dels drets de Pàtria Potestat dels nens i nenes no reclamats de tots els Establiments de caritat pública.

No cal dir que encoratgem a l’amic Petxamé i fem vots perquè amb l’ajuda dels pares adoptants i la nostra, pugui sortir victoriós d’aquesta sagrada creuada, en bé dels infants que en néixer han estat abandonats pels seus pares.

PROXIMA VISTA D’UNA CAUSA

El dia 23 del pròxim mes d’abril es veurà a l’audiència de Barcelona, una causa per homicidi per imprudència, contra el terrassenc Antoni Ambrós, el qual farà uns dos anys que atropellà amb un camió i degut a una imprudència seva, una dona anomenada Rosa Ràfols, natural de la veïna vila de Rubí.

Aquesta causa està instruïda pel Jutjat de Primera Instància de la nostra ciutat.

ASSISTIDA AL DISPENSARI

Ahir, fou prestada assistència facultativa al Dispensari Mèdic de la nostra ciutat a la conciutadana Àngela Llanas, de 37 anys, domiciliada a la Carretera de Montcada, núm. 67.
Presentava una ferida de regular consideració en el dit gros de la mà Esquerra, que es produí al seu domicili quan es trobava rentant un got esquerdat.

No hay comentarios: