sábado, 30 de junio de 2018

La Veu de Catalunya, edició del 14 de març de 1.935, pàg. 20 i 21


La senyora Consol Puigbó, esposa del senyor Jaume Santamaria, ha deslliurat amb tota felicitat una robusta nena, primer fill del jove matrimoni.

La nostra efusiva felicitació als venturosos pares i famílies llurs.

Avui dijous, a la nit, la notable rapsoda Berta Singerman serà presentada davant el públic d’«Amics de les Arts». Per a aquesta audició ha estat confeccionat un escollit programa, a base de les poesies que integren les tres grans audicions que es donaran al Teatre Romea de Barcelona.

Han arribat a aquesta ciutat el tinent coronel senyor Pere Sànchez Plaza i l’alferes senyor Modest Palacios, els quals ja es troben totalment restablerts de les lesions que sofriren en l’accident automobilístic ocorregut a Papiol, el dimecres de la seva setmana passada.

Han continuat, amb activitat de costum, les diligències del sumari que instrueixen amb motiu de la passada rebel·lió a Terrassa i pobles de la demarcació.

Celebrem el complet restabliment dels esmentats senyors.

En la darrera declaració que ha prestat davant l’autoritat, Victorià Moya Ballester, de 19 anys, habitant al carrer de Miquel Servet, 24, ha declarat ésser l’autor de l’atemptat frustrat l’apoderat de la casa «Filatures Matarí, S.A.», senyor Jon Comerma, al carrer d’Iscle Soler, mentre feia camí vers el seu domicili. L’arma no ha estat trobada per la policia en el lloc esmentat, la qual cosa fa suposar que fou recollida per algun transeünt el matí del Dissabte passat. Aquest mateix dia fou lliurada a la guàrdia civil una càpsula trobada davant la casa número 90 del Passatge Obrer, proper al lloc on es realitzà l’atemptat.

El detingut serà posat a disposició de l’autoritat militar, per tal que instrueixi el corresponent sumari.

No hay comentarios: