viernes, 8 de junio de 2018

El Dia, Edició dimecres 27 de febrer de 1.935, pàg. 2


ROBATORI.

Ciprià Vitó i Riera, de 19 anys, domiciliat a la casa de camp “Torre de Mn. Homs”, ha cursat denúncia al Jutjat que ahir a la tarda li fou robada una bicicleta de la seva propietat, matrícula local que deixà repenjada a la voravía del carrer de la Igualtat, el temps just de complir un encàrrec en una casa de l’esmentat carrer.

ACCIDENT.

A dos quarts de deu d’aquest matí, ha sofert un atac d' epilèpsia a la Plaça de Clavé, Pau Rigol, de 74 anys, solter, natural de Sant Sadurní d'Anoia, habitant a Barcelona al carrer Comte de l'Assalt, 34, segon pis, segona porta.

En vuere'l caure a terra, ha estat auxiliat per la guàrdia municipal i traslladat amb un cotxe al Dispensari, on ha estat curat de primera intenció.

Després ha passat a l'Hospital.

SOSTRACCIÓ.

S'ha presentat una denúncia a l'Inspecció de Vigilància, assabentant que el darrer, dissabte foren robats de damunt el taulell de la rellotgeria que Joan Manuel Gonzalez posseeix al carrer Cremat, 23, dos rellotges d'or que uns seus clients li havien portat a arranjar.

Es practiquen diligències pel descobriment de l'autor o autors de la sostracció.

CAIGUDA.

Cap el tard d'ahir, sofrí una caiguda prop del seu domicili, Pérez Galdós, 88, el nen de 7 anys Sants Garcia, produïnt-se una fonda ferida al front, de la qual fou assistit al Dispensari Mèdic.

DESGRACIAT ACCIDENT A OLESA. :: UN MORT I UN FERIT.

Ahir, a Olesa de Montserrat, a conseqüència del vendaval regnant, s'enderrocà una paret d'una casa de recent construcció, situada al Passeig del Progrés, 30, propietat de Cristòfor Sancho, la qual caigué damunt d'una casa veïna, més baixa, habitada per l'agent d'assegurances, Jaume Gutsems i familiars.

L'enorme pes de pedres i desferres caiguts sobre la teulada de la dita casa, motivà que es desprengués el sostre, sepultant entre les runes l'esposa de l'agent, Isabel Pallarès i el seu fill Llorenç Gutsems.

La primera deixà d'existir pocs moments després, per les greus ferides rebudes. El nen resultà amb ferides de pronòstic reservat.

Als pocs moments d'ocorregut l'accident, s'hi presentaren les autoritats, iniciant les corresponents diligències.



No hay comentarios: