sábado, 9 de junio de 2018

El Dia, Edició dijous 28 de febrer de 1.935, pàg. 2


ROBATORI.

Abans d'ahir a la nit, quan Jaume Grau i Aleu, de 26 anys, casat, habitant al Pla de l'AmetlIera, 60, regressà a casa seva, en sortir del treball, comprovà que durant la seva absència havia estat víctima d'un robatori.

Els malfactors per a penetrar a l'interior, feren un forat a la paret lateral de la casa, veïna al solar sense edificar, marcat amb el numero 58 del dit carrer, el qual enderroc els donà entrada al mateix dormitori dels estadants.

Després de registrar tot el mobiliari, els lladres s'emportaren diverses peces de roba, joies i metàl·lic, valorat en junt en 1.025 pessetes.

El Grau ha denunciat el fet al Quarter de la Guàrdia Civil.

Les diligències efectuades fins avui, fan creure que l'autor del furt és un individu prim i baix, bastant jove, que anava acompanyat d'altre subjecte, els quals inspiraren sospites a una veïna que els vegé rondar per aquells indrets.

SAMUEL MORERA HA INGRESSAT A LA PRESO.

Cap al tard d'ahir, després d'haver prestat declaració davant el jutjat militar eventual, ingressà a la presó d'aquesta ciutat, l'ex-alcalde senyor Samuel Morera, qui al mati d'ahir es presentà a l'autoritat militar per a respondre dels càrrecs que se li imputen com a pressumpte complicat en els passats succesos revolucionaris.


No hay comentarios: